Η Παιδική Σκηνή του Επικέντρου+ η οποία φέτος παρουσίασε το έργο του Λάκη Κουρετζή  «Ο χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει» σε σκηνοθεσία Μίλτου Νίκα, ξεκινάει την περιοδεία της. Αύριο, Τρίτη 23/1 παίζει στο Λαζαράκειο Μέγαρο Αμαλιάδας για τα σχολεία της περιοχής και την επόμενη Κυριακή 28/1 στο Πολυτεχνείο Αιγίου, στις 12 η ώρα, μία ανοιχτή παράσταση για το κοινό. Επίσης, στις 3 & 4 Φεβρουαρίου θα ταξιδέψει στην Αθήνα, στο Θέατρο Ημέρας, για δύο παραστάσεις, ανοιχτές για το κοινό, στις 5 το απόγευμα.  

Πρόκειται για το ομώνυμο έργο του Λάκη Κουρετζή το οποίο παρουσιάζεται από το σκηνοθέτη Μίλτο Νίκα σαν μία περιπέτεια φαντασίας η οποία ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στην έννοια του χρόνου.

ΤΟ ΕΡΓΟ

Ένα μικρό κορίτσι η Νίνα αρχίζει να αναρωτιέται τι είναι ο Χρόνος και ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι για να τον συναντήσει. Φανταστικοί ήρωες, ο Φύλακας του χρόνου, το αγόρι που το λένε Τικ-τακ, η Μνήμη, η Λήθη, ο Ύπνος, ο Παιχνιδοποιός την βοηθούν σε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια, σ’αυτό το μοναδικό ταξίδι γνώσης.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Μίλτος Νίκας

Πρωτότυπη μουσική: Γιώργος Δίπλας

Video: Παναγιώτης Φαφούτης

Σκηνικά - κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη

Κίνηση: Κατερίνα Αναλυτή

Φωτισμοί: Θάνος Ψαρράς

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Μάρκος Γέττος

Φιορέλα Μαστρόκαλου

Γιώργος Παύλου

Αλεξάνδρα Σπηλιωτοπούλου

Κατερίνα Στασινού

Οργάνωση Παραγωγής:

ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ+

Χορηγός:

MORE Kids by Georgiopoulos