Τίτλοι τέλους μετά από επτά μήνες σχέσης έπεσαν στο τρυφερό ειδύλλιο του ζευγαριού. Η γνωστή ηθοποιός με τον εκρηκτικό χαρακτήρα και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να χωρίσουν ήρεμα και διακριτικά, όπως ακριβώς ήταν και στη σχέση τους και να κρατήσουν φιλικές σχέσεις. Ο λόγος για την Νατάσα Καλογρίδη και τον επιχειρηματία Μιχάλη Παναγιώτη Πιλαλάκο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, άνθρωπος από το περιβάλλον τους αποκάλυψε: “Ένιωσαν πως το πάθος και η χημεία που υπήρχε ανάμεσά τους είχαν πλέον ξεθωριάσει και προκειμένου να φθάσουν στο σημείο κάποια στιγμή να βαριούνται, αποφάσισαν από κοινού να τελειώσουν αυτήν τη σχέση”.


Οι δυο τους είχαν γνωριστεί τον περασμένο Ιούλιο, στο μαγαζί του Μιχάλη Παναγιώτη Πιλαλάκουτ και η έλξη ήταν αμοιβαία. Πέρασαν μαζί ένα απίστευτο καλοκαίρι στην Ελούντα και έδειχναν να είναι στα καλύτερά τους. Ωστόσο, λίγο αργότερα ήρθε η πρόταση του Ant1 για το Nomads, όπου η Νατάσα Καλογρίδη συμμετείχε ως “πολίτης του κόσμου” και η απόσταση που δημιουργήθηκε στο ζευγάρι ταρακούνησε τη σχέση του. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι δυο τους βρέθηκαν και πάλι μαζί, αλλά πήραν τελικά από κοινού την απόφαση να χωρίσουν…