Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 στις 18:00, το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα: «Κι αν σου μιλώ με παραμύθια». Ο προσκεκλημένος ομιλητής κ. Βαγγέλης Ηλιόπουλος συγγραφέας πολυάριθμων βιβλίων για παιδιά & έφηβους και πρεσβευτής Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου θα αναφερθεί στην αξία και τη συμβολή των παραμυθιών στο μεγάλωμα των παιδιών. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι παραμυθιού για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας σε συνεργασία με τις ομάδες εθελοντών του Κέντρου Πρόληψης ΑΝΑΒΑΘΜΟΣ Βραχναιίκων-Παραλίας Πατρών και ΔΙΕΞΟΔΟΣ Αιγίου. 

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης επί της Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 35 (1ος όροφος), θα ολοκληρωθεί με την κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας. Πρόκειται για την δεύτερη κατά σειρά εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχών των παιδιών στο βιωματικό εργαστήρι παραμυθιού, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα: www.kpachaia.gr και το https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/