Tα σημεία των καιρών θέλουν το άγχος μεγάλο και καθημερινό, τις σχέσεις δύσκολες και την επικοινωνία των ανθρώπων σχεδόν αδύνατη.

Μέσα σε όλα αυτά λοιπόν, έρχονται να προστεθούν και διάφορα σωματικά-ή και ψυχοσωματικά-προβληματάκια, τα οποία απειλούν τη σεξουαλική σου ζωή, μη σου πω και την ίδια τη σχέση σου. Όπως για παράδειγμα το μεγάλο πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτισης, το οποίο αφενός δε σε αφήνει να χαρείς το σεξ, και αφετέρου δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα αυτοπεποίθησης στο σύντροφό σου. Μη σκας φίλη μου, και παρακάτω σου έχω κάποιους εντελώς φυσικούς και ακίνδυνους τρόπους για να αντιμετωπίσεις το θεματάκι.

Δείτε τι αναφέρει το queen:

Διατροφή και γυμναστική
Το είμαστε ό, τι τρώμε είναι πάνω κάτω αληθινό οπότε καλό θα ήταν να αφήσει το junk food και τις μπύρες στην άκρη και να ακολουθήσει μία πιο υγιεινή ζωή γενικότερα. Και εδώ μπαίνεις εσύ με την στροφή σου προς την ποιότητα. Προσπάθησε να μαγειρεύεις-όποτε μαγειρεύεις-πιο ελαφριά και ξεκινήστε τρέξιμο ή γυμναστήριο. Να είσαι σίγουρη ότι στον πρώτο κιόλας μήνα, θα δεις τεράστια αλλαγή. Τώρα αν μαγειρεύει εκείνος τα πράγματα είναι κάπως πιο δύσκολα.

Ύπνος
Σε περίπτωση που σε ενοχλεί το ροχαλητό του καλού σου-και ποιον δεν ενοχλεί άλλωστε;-τώρα υπάρχει ακόμα ένας βασικός λόγος για να τον αναγκάσεις να το κοιτάξει, εκτός φυσικά από τα νεύρα σου που είναι σε οριακό σημείο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι άντρες που ροχαλίζουν, είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης, καθώς ο ύπνος τους διακόπτεται με αποτέλεσμα να επηρεάζονται διάφορες λειτουργίες του σώματος, όπως αυτή!

Κατανάλωση αλκοόλ
Κι όμως, ένα-δύο ποτάκια την ημέρα μπορεί να έχουν θετική επίδραση μιας και μειώνουν τον κίνδυνο καρδιαγγγειακών νοσημάτων, ένα από τα οποία είναι και η πρόωρη εκσπερμάτιση. Ωστόσο, θα πρέπει πάντα να διατηρείται ένα μέτρο, γιατί η υπερβολική κατανάλωση έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.