Όχι 12, αλλά 13 παίκτες φαίνεται πως θα βρίσκονται στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor 2. Τι κι αν προς το παρόν γνωρίζουμε προς το παρόν μόνο τους 12; Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στον αέρα του ΕΔΩ, μια ξανθιά παρουσιάστρια που έχει κάνει ντόρο τα τελευταία πέντε χρόνια που βρίσκεται στα πράγματα της τηλεόρασης, όλα δείχνουν πως θα είναι η 13η παίκτρια!

Μπορεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου να μην είπε το όνομα στον αέρα, ωστόσο από την …γλαφυρή περιγραφή της, ήταν μάλλον κάτι παραπάνω από σαφές, πως πρόκειται για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Ακούμε και διαβάζουμε ότι υπάρχει 13ος παίκτης ο οποίος θα προστεθεί στην ομάδα των Διασήμων. 13 θα είναι οι Διάσημοι. Φαντάζομαι ότι αν προστεθεί ένας Διάσημος, θα προστεθεί κι ένας Μαχητής. Εμένα οι πληροφορίες μου λένε ότι αν μπει και ένας Διάσημος, θα μπει κι ένας Μαχητής. Αυτός ο Διάσημος, λέω εγώ τώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έχω κάνει, ότι είναι γυναίκα. Είναι μια πολύ ωραία ξανθιά γυναίκα, χυμώδης. Δεν την λες αθλητική με την έννοια του αθλητικού, είναι juicy. Επίσης ξέρω ότι είχε πρόταση και για άλλο ριάλιτι επιβίωσης, η οποία τελικά δεν ευδοκίμησε. Επίσης ξέρω ότι είχε πρόταση να είναι και στο Dancing with the Stars και τελικά δεν ευδοκίμησε. Και προφανώς είχε πρόταση και για το Survivor, που από ότι φαίνεται θα είναι.

Είναι μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα. Είναι παρουσιάστρια που έχει γίνει πολύς ντόρος γύρω από το όνομα της, πάρα πολλές φορές, εδώ και αρκετά χρόνια που βρίσκεται στα πράγματα, περίπου 5», ανέφερε συγκεκριμένα η Ντορέττα Παπαδημητρίου «φωτογραφίζοντας» την παρουσιάστρια.

Σύμφωνα πάντως με αξιόπιστες πληροφορίες του zappIT αυτή – αν πρόκειται για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – δεν θα είναι η μοναδική έκπληξη του Survivor 2.


Βίντεο-zappit