Στον απόηχο του μεγάλου ταξιδιού του Τζίμη Πανούση, η Πάτρα.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του την δεκαετία του ’90 στην Πάτρα, στο περίφημο τότε Omonoia Concerts, στην πλατεία Ομονοίας, ο Στέλιος Αποστολόπουλος είχε καταφέρει και είχε πάρει από τον εκκεντρικό αυτόν καλλιτέχνη μία αποκλειστική συνέντευξη, στο piano bar Creperie.

Μία συνέντευξη που εξελίχτηκε σε ανατρεπτική, όπως ανατρεπτικός ήταν και ο ίδιος πάνω στην σκηνή, έχοντας προλάβει ήδη να εντυπωσιάσει το κοινό της Πάτρας που τον είχε παρακολουθήσει στις τρεις συνεχόμενες εμφανίσεις του στο μαγαζί της Ομoνοίας.

Ο Στέλιος Αποστολόπουλος γράφει για αυτή την συνέντευξη του Τζίμη Πανούση: «1990, μετά το τέλος της τρίτης από τις τρεις συνεχόμενες εμφανίσεις του στο Ομόνοια Concerts της Πάτρας, ο Τζίμης Πανούσης βρίσκεται με κάποιους φίλους στο piano bar Creperie.

Μία μίνι συνέντευξη που έδωσε στον Στέλιο Αποστολόπουλο για το Ράδιο Γ της Πάτρας εξελίχθηκε σε ένα μοναδικό happening με το Τζιμάκο να παίρνει το μικρόφωνο και με τον Ορέστη Πλακίδη στο πιάνο να τραγουδάει Μάνο Χατζιδάκι και Μάκη Χριστοδουλόπουλο».