Εξωδικαστικά τα βρήκαν ο Γιώργος Λιάγκας με τον Σπύρο Μπιμπίλα, μετά τη ραδιοφωνική φάρσα του παρουσιαστή, όπου υποδύθηκε τον ομοφυλόφιλο χρησιμοποιώντας το όνομα του ηθοποιού. Τελικά, όμως, ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε συγγνώμη από τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον αποζημίωσε δίνοντας ένα χρηματικό ποσό στο ταμείο αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

«Εγώ, όπως ξέρεις, έχω ένα στυλ χιούμορ που κάποιους ανθρώπους τους πειράζει. Καταλαβαίνω ότι θίχτηκε ο Σπύρος και από τη στιγμή που θίχτηκε και τον εκτιμώ πήγα εκεί που με κάλεσαν με τον δικηγόρο του, είπαμε μερικά πράγματα… και τέλος καλό όλα καλά και τελειώνει εκεί η ιστορία. Λυπήθηκα που τον στεναχώρησα, θα γίνει και μια κίνηση από μέρους μου για το ΣΕΗ…», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο στο Happy Day.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε τα εξής: «Έδωσα έναν αγώνα όλες αυτές τις μέρες, κινούμενος από την προσβολή που μου έγινε να κινήσω μια νομική διαδικασία εναντίον του ώστε να δικαιωθώ, με απώτερο σκοπό να γίνει ένα μάθημα προς όλους ότι δεν μπορούν να κανιβαλίζουν τις προσωπικές ζωές των ανθρώπων. Πιστεύω ότι πρέπει και η τηλεόραση να αναβαθμιστεί και μέσω αυτού του τρόπου να υπάρξει ένας πολιτισμός. Όταν εκχυδαΐζεις τα πάντα και το κοινό εκχυδαΐζεται σιγά σιγά και συνηθίζει στη μη ευπρέπεια.

Εγώ δεν ζήτησα χρήματα για να ικανοποιήσω τον εαυτό μου και να τα πάρω εγώ αλλά να βοηθηθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του ΣΕΗ. Έγινε μια συζήτηση εποικοδομητική που κράτησε μία ώρα και καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτή τη λύση που κάπως εξομαλύνει την κατάσταση.

Δεν έχει σημασία αν το ποσό αυτό δεν είναι υπέρογκο, αλλά δεν είναι και μικρό. Σημασία έχει το μήνυμα που δίνεται μέσα από αυτή τη διαμάχη: Προσέχετε τι λέτε, πώς μιλάτε για τους άλλους διότι υπάρχουν και νόμοι που ορίζουν την προσβολή προσωπικότητας, νόμοι κατά της ομοφοβίας».

Η φάρσα, που προκάλεσε αρκετά σχόλια και αντιδράσεις, έγινε στον αέρα του Λάμψη 92,3 με τον Γιώργο να εύχεται σε «ομοφοβικό φαναρτζή» για τα γενέθλιά του, λέγοντας πως είναι ομοφυλόφιλος και να συστήνεται ως Σπύρος Μπιμπίλας.

«Δυστυχώς, η συγκυρία το φέρνει να καταφύγω στα δικαστήρια γιατί συγκεκριμένος δημοσιογράφος μου φέρθηκε απρεπώς, δεν τήρησε τους ηθικούς νόμους της ευπρέπειας και γι’ αυτό νομίζω η Δικαιοσύνη πρέπει να βάζει ένα φρένο σε αυτούς που δεν το βάζουν από μόνοι τους», δήλωσε ο ηθοποιός και συνέχισε: «έγινε ένα θέμα με τη φάρσα που έκανε ο κ. Λιάγκας. Θεωρώ ότι το να χρησιμοποιεί κάποιος το όνομά μου με τέτοιο χυδαίο τρόπο είναι ανεπίτρεπτο και πρέπει δημόσια να βγει και να ζητήσει συγγνώμη, αλλά δεν θα το αφήσω έτσι», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε το βίντεο: 


Λιάγκας- Μπιμπίλας: Τα βρήκαν εξωδικαστικά για τη φάρσα με τον «ομοφυλόφιλο»