Η Κίνηση « ΠΡΟΤΑΣΗ» έδωσε το "παρών" της στην φιλανθρωπική εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ομίλου Inner Wheel Patra-Europea που διοργάνωσε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, 12 Ιανουαρίου, γιορτάζοντας παράλληλα και την Επέτειο των 94 χρόνων από την Ίδρυση του Διεθνούς Inner Wheel (International Inner Wheel Day).

H εκδήλωση διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και άψογη οργάνωση μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο ξενοδοχείο Βυζαντινό. Τόσο η Πρόεδρος του Ομίλου Πάτρας κα Ελένη Παυλή όσο και η Board Director στο International Inner Wheel κα Σίσσυ Αυγερινού που κατέχει μία ιδιαίτερα τιμητική θέση για την Ελλάδα, έδωσαν μία πολύ καθαρή εικόνα της ιστορίας και του φιλανθρωπικού έργου που επιτελείται σε όλο τον κόσμο και στην πόλη μας για τις γυναίκες που μάχονται για την επιβίωση και την αξιοπρέπειά τους.

Προσκεκλημένος κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ήταν ο Ιατρός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών και Επιστημονικός Υπεύθυνος της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ» Βασίλης Πασσάς, ο οποίος μίλησε στο κοινό για την "Αναζήτηση της ευτυχίας. Η Ευτυχία είναι γένους Θηλυκού;;;» Ένα θέμα που άγγιξε ιδιαίτερα το κοινό που αποτελούνταν κυρίως από γυναίκες που μάχονται και οι ίδιες σε πολλά προσωπικά και κοινωνικά πεδία. Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης ακολούθησε η βράβευση των γυναικείων οργανώσεων «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ», «ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α», « ΕΕΑΣΚΠ Δυτικής Ελλάδας» για το έργο που επιτελούν στην Πάτρα.

Την κοπή της πίτας διεκπεραίωσαν σημαντικοί άνθρωποι της πόλης μας με ιστορία και παρόν στην κοινωνική ζωή της πόλης μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της «ΠΡΟΤΑΣΗΣ» ιατρός Ανδρέας Σαμοθρακίτης.