Ένας μικρούλης έχασε τον καλύτερό του φίλο, ένα μπόρντερ τεριέ που το λένε Morse, και η οικογένειά του δεν σκόπευε να το εγκαταλείψει στην τύχη του.

Ο σκύλος χάθηκε τον Δεκέμβριο, αναγκάζοντας τελικά τον τρίχρονο Edward Latter να γράψει ακόμα και γράμμα στον Άγιο Βασίλη ζητώντας του να τον φέρει πίσω.

Η ιστορία έφτασε ως τα αυτιά του Simon Cowell, ο οποίος προσέφερε αμοιβή 10.000 λιρών (11.200 ευρώ) σε όποιον έδινε πληροφορίες που θα οδηγούσαν στην επιστροφή του σκύλου!

Και πολύ πρόσφατα ο σκύλος επέστρεψε στην αγκαλιά του μικρού του φίλου, που ζει στην επαρχία του βρετανικού Κεντ, όπως μας λέει η «Metro».

Ένα ζευγάρι είδε ένα σκυλί που έμοιαζε στον Morse να περιφέρεται στον δρόμο. Τον πήραν στο σπίτι τους, τον έπλυναν και τηλεφώνησαν μετά στους γονείς του Edward, Richard Latter και Amanda Hopkins, και τους έστειλαν μια φωτογραφία.

Ο σκύλος δεν ήταν σε καλή κατάσταση και έμοιαζε να μην αναγνωρίζει την οικογένεια, μια επίσκεψη ωστόσο στον κτηνίατρο και ένας έλεγχος στο τσιπάκι έδειξε πως ήταν πράγματι ο πολυαγαπημένος Morse.

Δεν ξέρουμε φυσικά αν ο Simon Cowell έδωσε την πελώρια αμοιβή στο ζευγάρι που τον βρήκε, δεν φανταζόμαστε πάντως πως θέλει κακή δημοσιότητα…