Αρχίζει και πάλι το πρωτάθλημα της Ακαδημίας των Σπορ, με το Πατρινό σωματείο να αναφέρει σε ανακοίνωση του τα εξής: «Ξανά αρχίζει το πρωτάθλημα χαντ-μπολ Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών με την πρεμιέρα του β΄ γύρου να βρίσκει την Ακαδημία των Σπορ να φιλοξενεί την ομάδα του Ο.Φ.Ν. Ιωνίας την Κυριακή στις 6.00 μ.μ. στο Κουκούλι. 

Η ομάδα της Πάτρας έχει αρχίσει ήδη την προετοιμασίας της για τους αγώνες του πρωταθλήματος του β΄ γύρου που θα κρίνουν κατά πολύ την παραμονή της στην κατηγορία. Από το ρόστερ της ομάδος θα απουσιάζει από εδώ και στο εξής ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, γιατί παρουσιάστηκε στο πυροβολικό για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Την περίοδο των μεταγραφών του Δεκεμβρίου αποκτήθηκε ο αριστερόχειρας Παναγιώτης Κοτοπούλης που παίζει στις θέσεις του δεξιού εξτρέμ και ίντερ. Ο παραπάνω αθλητής αγωνιζόταν στην ομάδα του ΓΑΣ Καματερού και βρέθηκε στην Πάτρα γιατί σπουδάζει στο α΄ έτος της σχολής διοίκηση επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Πατρών και εντάχθηκε στην ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ για τα επόμενα τέσσερα έτη».