Ικανοποιημένοι είναι οι άνθρωποι της Εθνικής ομάδας Beach Volley από την εμφάνιση του νέου διδύμου, της Πατρινής Αλίκης Σπηλιωτοπούλου και της Πένυς Καραγκούνη, στο διεθνές τουρνουά που έγινε στην Χάγη της Ολλανδίας.

Ήταν η πρώτη εμφάνιση των κοριτσιών, καταφέρνοντας να περάσουν από τον πρώτο γύρο του προκριματικού τουρνουά, κερδίζοντας την ομάδα της Ρωσίας, χωρίς όμως να δείξουν την ανάλογη συγκέντρωση στο ματς με τις Ρουμάνες όπου και αποκλείστηκαν.

«Πιστεύω ότι σε ένα σημαντικό βαθμό αξιοποιήσαμε όσα δουλέψαμε με την Πένυ, σε αυτό τον 1,5 μήνα που είμαστε μαζί και προπονούμαστε» τονίζει μιλώντας στο patrasevents.gr η Αλίκη Σπηλιωτοπούλου.

«Ίσως θα μπορούσαμε να δείξουμε μια μεγαλύτερη συγκέντρωση στον αγώνα με τις Ρουμάνες, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένες από την πρώτη μας εμφάνιση ως δίδυμο, σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά».

Τα κορίτσια αυτή την περίοδο συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τα επόμενα τουρνουά που θα πραγματοποιηθούν μετά τον Απρίλη, θέλοντας να τα πάνε καλύτερα σε αυτά, αφού έχουν δείξει ότι έχουν σημαντικές δυνατότητες και ότι όσο περνάει ο καιρός, τόσο θα βελτιώνονται.