Αν και οι λίστες των καλεσμένων δεν έχουν ακόμη φτιαχτεί, η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα Μαρκλ-Γκραντ διεμήνυσε ότι θα κάνει «οτιδήποτε χρειαστεί να κάνει» για να βρίσκεται στο γάμο της αδερφής της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα, η δήλωση είχε πολλαπλές ερμηνείες, καθώς άλλοι την απέδωσαν στην αδερφική αγάπη που ξεπερνά όλα τα εμπόδια κι άλλοι θεώρησαν ότι υποκρύπτει απειλή. 

Σε κάθε περίπτωση, η δήλωση δεν αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο στην Μέγκαν Μαρκλ, εκτός κι αν προσλάβει ειδική ασφάλεια για τους απρόσκλητους επισκέπτες.  

Οι δηλώσεις της Σαμάθα Μαρκλ-Γκραντ έγιναν στο πλαίσιο γυρισμάτων ενός νέου, ωριαίου ντοκιμαντέρ, με θέμα τη ζωή της ηθοποιού. Το ντοκιμαντέρ ξεκινά από τις παιδικές της φωτογραφίες, περιγράφει την καριέρα της που ξεκίνησε από ένα κατάστημα πώλησης frozen yogurt στο Λος Άντζελες μέχρι τα τηλεοπτικά στούντιο του Suits και σταματά στο βασιλικό love story.

Πέρα από συναδέλφους που μιλούν γι' αυτή, ενδιαφέρον έχει και η παρουσία του Λάρι Κινγκ, που της είχε πάρει συνέντευξη το 2013, κάτι που είχε κάνει παλαιότερα και με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Ο διάσημος παρουσιαστής θα αναλύσει για τις ομοιότητες των δύο γυναικών. 

Ωστόσο, πιο σημαντική θεωρείται η συνέντευξη της ετεροθαλούς αδερφής της Μέγκαν, που έχουν τον ίδιο πατέρα και γράφει βιβλίο για τη ζωή της. Μάλιστα, η ίδια δηλώνει την εκτίμησή της για τον πρίγκιπα Χάρι και εκτιμά ότι οι δυο τους «θα είναι ένα πολύ δυναμικό ντουέτο».