Το όνομα της είναι Βαλεντίνα, κατάγεται από την Αμπχαζία (μεταξύ Ρωσίας και Γεωργίας στην Μαύρη Θάλασσα) και ζει στην Πάτρα. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Ζαφειρόπουλο και μαζί έχουν αποκτήσει ένα υπέροχο παιδί.

Η ίδια αν και έχει τελειώσει νομική και θα μπορούσε να ασκήσει την δικηγορία, είναι web blogger και social media influencer, ενώ διδάσκει την ρωσική γλώσσα. Με βάση την ενασχόλησή της στα social media ξεκίνησε πρόσφατα να ανεβάζει στην σελίδα της στο instagram δεκάδες φωτογραφίες που αφορούν τις τάσεις της μόδας, το στυλ και γενικότερα την γυναικεία ενδυμασία.

Η ίδια βλέπει το θέμα κυρίως από αγάπη και μεράκι και όχι τόσο επαγγελματικά, τονίζοντας στο patrasevents.gr: «Ξεκίνησα να παρουσιάζω πρόσφατα σχετικά τα looks μου στο instagram. Με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα πως το στυλ και η εμφάνισή μου άρεσε στον κόσμο. Πάντοτε είχα πάθος με τη μόδα και τώρα που το πάθος μου αυτό γίνεται χόμπι είναι κάτι που μου φέρνει αρκετά θετικές αντιδράσεις και αισθήματα».

Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά το ότι οι εικόνες που ανεβάζει με μοντέλο την ίδια είναι τόσο καλές που θα μπορούσαν να φιγουράρουν σε γυναικεία περιοδικά μόδας, η Βαλεντίνα δεν έχει καμία σχέση με το μόντελινγκ, ούτε είχε εργαστεί στο παρελθόν στο χώρο αυτό. 

Και όμως το στυλ που παρουσιάζει, το ύφος της, αλλά και γενικότερα οι πόζες της απέναντι στον φωτογραφικό φακό εντυπωσιάζουν και κεντρίζουν την προσοχή από κάθε άποψη.

Η Βαλεντίνα είναι μία γυναίκα με στυλ και φαίνεται ότι ξέρει να το μεταδίδει στους γύρω της, δίνοντας τις κατάλληλες συμβουλές για τις τάσεις της μόδας. 

Μάλιστα με αφορμή αυτό, ρωτήσαμε την γνώμη της για το θέμα και μας την είπε:

«Θα συμβούλευα όλες τις κυρίες που θέλουν να ακολουθήσουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας το τρέχον χειμώνα, να επιλέξουν για το ντύσιμό τους τα nude και camel χρώματα, αλλά και να συμπεριλάβουν στις ενδυματολογία τους και τα κουστούμια. Είμαι σίγουρη πως δεν θα κάνουν λάθος εάν επιλέξουν το παλτό και τις μπότες τους σε χρώμα camel».