Βαριά είναι η ατμόσφαιρα τις τελευταίες μέρες στην Πάτρα, με ένα αποπνικτικό κλίμα και σύννεφα να υπάρχουν πάνω από τον ουρανό της πόλης.

Το κλίμα αυτό μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κανείς σε περιοχές εκτός του κέντρου, τις πρωινές, αλλά και τις βραδινές ώρες. Από την μία τα τζάκια που καίνε και η αιθαλομίχλη που δημιουργείται στην ατμόσφαιρα και από την άλλη η λειτουργία του πυρηνελαιουργείου που φέρνει μία δυσάρεστη μυρωδιά από τα δυτικά της Πάτρας και κάνει το κλίμα ακόμα χειρότερο και βλαβερό για την υγεία.

Οι κάτοικοι των περιοχών που βρίσκονται κοντά στην Βιομηχανική περιοχή της Πάτρας, όπως στο Μιντιλόγλι, τα Βραχνέικα, η Οβρυά και τα Ζαρουχλέικα, διαμαρτύρονται και τονίζουν ότι οι αρμόδιοι θα πρέπει να λάβουν μέτρα για να σταματήσει αυτό το κακό που χαρακτηρίζει πλέον τους χειμερινούς μήνες.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία (εξώφυλλο), που ανέβασε σε ανάρτησή του μέλος της ομάδας του facebook "Πάτρα, η πόλη της καρδιάς μας" από περιοχή δυτικά της Πάτρας, όπου φαίνεται ότι υπάρχει ένα πυκνό σύννεφο που έχει κουκουλώσει μεγάλο κομμάτι της πόλης.