Σε ρυθμούς προετοιμασίας είναι η ομάδα στίβου της Παναχαϊκής για το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα γίνει στις 10 και 11 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι «κοκκινόμαυροι» του Βασίλη Βενέρη θα δώσουν το "παρών" στην μεγάλη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ, έχοντας όμως μία σοβαρή απώλεια. Η πρωταθλήτρια της Παναχαϊκής, η Κατερίνα Κυριακοπούλου, δεν θα μπορέσει τελικά να πάρει μέρος.

Η απώλεια της πρωταθλήτριας στο άλμα εις ύψος σε μια διοργάνωση που έχει παράδοση να παίρνει τα τελευταία χρόνια πάντα ένα μετάλλιο, είναι σίγουρα σημαντική. Η Κατερίνα Κυριακοπούλου δεν θα συμμετάσχει αφού ένα πρόβλημα τενοντίτιδας που αντιμετώπισε στο γόνατο θα την κρατήσει εκτός.

Ωστόσο, η Παναχαϊκή θα πάρει μέρος στους αγώνες με τους Στάθη Τσιτσιβό, Γιώργο Βασιλείου, Μάριο Ρηγάτο, Δημήτρη Κασαρζιάν και ενδέχεται με τον Δημήτρη Μπούμη (η συμμετοχή του θα κριθεί το επόμενο διάστημα).

Οι «κοκκινόμαυροι» θα προσπαθήσουν να διακριθούν και να ξεχωρίσουν στα αγωνίσματά τους, συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει την Παναχαϊκή να είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.