Το All Star Game επιστρέφει, σε μία πόλη που το αγάπησε και το αγκάλιασε όσες φορές και να το υποδέχθηκε.

Το ραντεβού για τα λαμπρότερα αστέρια του πρωταθλήματος της Basket League είναι στο κλειστό του «Δ. Τόφαλος», το διήμερο 10 με 11 Φεβρουαρίου στην Πάτρα που πρόκειται να αποδείξει για ακόμα μία φορά ότι η καρδιά της είναι «πορτοκαλί».

Το All Star Game επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στο αθλητικό προσκήνιο (τελευταία φορά έγινε το 2014 στα Χανιά), με στόχο να μοιράσει χαρά και χαμόγελα στους φιλάθλους της Πάτρας και γενικότερα στο πανελλήνιο, θυμίζοντας ότι το μπάσκετ πάνω από όλα είναι μία γιορτή.

Η Πάτρα που θα το φιλοξενήσει για πέμπτη φορά στην ιστορία του (τελευταία φορά ήταν το 2013 στο γήπεδο της Περιβόλας) είναι η πόλη με την μεγαλύτερη παράδοση στο μπάσκετ και συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο του αθλήματος με διάφορους τρόπους.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε μία πόλη που ετοιμάζεται να γιορτάσει το Καρναβάλι της (η κορύφωση θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου φέτος) και το γεγονός αυτό πρόκειται να δώσει μία ακόμα μεγαλύτερη ζωντάνια στην εκδήλωση του All Star Game.

Θα είναι ένα γεγονός που θα κάνει την Πάτρα για ένα διήμερο σημείο αναφοράς του μπάσκετ, φέρνοντας παράλληλα στην πόλη δεκάδες αθλητές, δημοσιογράφους, προπονητές, φιλάθλους και γενικότερα ανθρώπους του αθλήματος.