Στο «περίμενε» για περισσότερες από επτά ώρες βρέθηκε ασθενής στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, προκειμένου να μεταφερθεί με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο κ. Διονύσης Γκίβαλος μετέβη το πρωί της Πέμπτης στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας καθώς αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αφού εξετάστηκε από τους γιατρούς στην παθολογική κλινική, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο παθολόγος ιατρός ενημέρωσε το νοσοκομείο της αχαϊκής πρωτεύουσας για το περιστατικό και κάλεσε ασθενοφόρο για την μεταφορά του ασθενούς, ο οποίος μεταφέρθηκε στην βραχεία νοσηλεία για παρακολούθηση μέχρι να γίνει η μεταφορά του.

Μόνο που η ώρα περνούσε και η μεταφορά δεν έλεγε να γίνει, με τον ασθενή να μην ξέρει τι να κάνει, αφού όπως καταγγέλλει ο ίδιος είχε εξεταστεί γύρω στις 10:30 το πρωί, οπότε και ενημερώθηκε και το νοσοκομείο της Πάτρας για την μεταφορά του, και είχε φθάσει 5 το απόγευμα και ο ίδιος ήταν ακόμη εκεί!

Όπως λέει ο κ. Γκίβαλος, μιλώντας στο patrisnews, αναγκάστηκε και ο ίδιος να τηλεφωνήσει στο ΕΚΑΒ λέγοντας ότι είναι ασθενής και περιμένει ασθενοφόρο για την μεταφορά του και από εκεί ενημερώθηκε ότι το ασθενοφόρο είχε να μεταφέρει έναν άλλο ασθενή και εν συνεχεία θα πήγαινε να παραλάβει και τον ίδιο για την μεταφορά του.

«Είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα το 2018. Είναι ντροπή, δηλαδή να πεθάνουμε περιμένοντας το ασθενοφόρο;» σχολίασε ο ίδιος και καλεί τους αρμοδίους να λάβουν μέτρα για να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο και χαθούν ανθρώπινες ζωές.