Για λόγους εκδίκησης ο 51χρονος πήγε σε γνωστό κλαμπ της Πάτρας, βάζοντας τα με όλους και με όλα, φτάνοντας στο να μαχαιρώσει έναν 26χρονο σερβιτόρο που εργαζόταν στο κατάστημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το προηγούμενο βράδυ στο κλαμπ είχε γίνει συμπλοκή μεταξύ των θαμώνων για άγνωστους μέχρι στιγμή λόγους. Ο ένας από τους θαμώνες αυτούς ήταν ανιψιός του 51χρονου. Ο θείος του πήρε κάπως "βαριά" την συμπλοκή που είχε γίνει και αποφάσισε να εκδικηθεί για λογαριασμό του ανιψιού του. 

Το αμέσως επόμενο βράδυ ο 51χρονος πήγε από νωρίς στο μαγαζί όπου και πέρασε εύκολα μέσα, αφού οι εργαζόμενοι στην πόρτα δεν είχαν πιάσει ακόμα δουλειά.Ο ίδιος μπήκε «τσαμπουκαλεμένος» στο κατάστημα σπρώχνοντας σερβιτόρους και εργαζόμενους, ψάχνοντας αρχικά τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης που εκείνη την ώρα έλειπε από τα μαγαζί. 

Ο άνδρας ήταν σε έξαλλη κατάσταση και μπαίνοντας στο μαγαζί ξεκίνησε να ρίχνει μπουνιές σε ένα άλλον σερβιτόρο, ενώ στη συνέχεια και προτού κανείς να αντιδράσει έβγαλε μαχαίρι μαχαιρώνοντας τον 26χρονο που βρέθηκε μπροστά του. 

Ακολούθησε χαμός στο κατάστημα που μόλις είχε ξεκινήσει να λειτουργεί για το βράδυ της Πέμπτης. Ο δράστης στη συνέχεια το... έσκασε και έγινε "καπνός", χωρίς κανείς να καταλάβει αρχικά τι είχε γίνει. 

Όταν κατάλαβαν έτρεξαν να βοηθήσουν τον άτυχο σερβιτόρο που κείτονταν αιμόφυρτος στο έδαφος. Ο 51χρονος θέλησε έτσι να "καθαρίσει" για πάρτη του ανιψιού του, φτάνοντας στο να μαχαιρώσει ένα παιδί που φυσικά δεν ήταν αναμειγμένο στην συμπλοκή που είχε γίνει. 

Ο έξαλλος θείος συνελήφθη μετά από κάποιες ώρες στα Ζαρουχλέϊκα, με την Αστυνομία να αξιοποιεί υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, αλλά και από μαρτυρίες.

Ο νεαρός δέχτηκε δύο μαχαιριές, στην κοιλιά και στο δεξί πόδι, και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, γλιτώνοντας από καθαρή τύχη, έχοντας ξεφύγει ευτυχώς από τον κίνδυνο.  Η είδηση μαθεύτηκε σε χρόνο "αστραπή" στο χώρο της εστίασης, αλλά και στα στέκια της νεολαίας στην Πάτρα.

Να σημειωθεί ότι μετά από επικοινωνία που είχαμε με την Αστυνομική Διεύθυνση που θα βγάλει επίσημη ανακοίνωση για το θέμα μέσα στις επόμενες ώρες, η δικογραφία που θα σχηματιστεί θα είναι είτε για ανθρωποκτονία, είτε για πρόκληση σωματικής βλάβης.