Έφυγε από τη ζωή ένας νέος 33 χρονών στην Αμαλιάδα. Ο κυνηγός Γιώργος Θεοδωρόπουλος από τον Καρδαμά πάλεψε με την αρρώστια του αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο 33χρονος που ήταν μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας, είχε δύο ανήλικα παιδιά. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος που βυθίστηκε στο πένθος, εξέδωσε την εξής συγκινητική αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση: «Αποχαιρετήσαμε τον Γιώργο Θεοδωρόπουλο, έναν νέο, που έδωσε μεγάλη μάχη και τα έδωσε όλα, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να ευχαριστηθεί όλες τις χαρές της ζωής.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας, πενθεί, γιατί έχασε ένα φίλο και έναν άνθρωπο, που παρ’ όλα τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ήταν καθημερινά εκεί, να δίνει ένα χέρι βοηθείας σε ότι μπορούσε και πέρναγε από τα χέρια του.

Φίλε Γιώργο, καλό ταξίδι, δυστυχώς ήρθε η ώρα να ξεκουραστείς εσύ και το κορμί σου από όλα όσα πέρασες τελευταία. Δεν θα πω, ο Θεός να σε συγχωρέσει, γιατί σίγουρα δεν είχες βλάψει κανέναν, θα πω όμως, ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει, γιατί πέρασες πολλά φίλε μου. Αντίο, καλό ταξίδι και καλή αντάμωση φίλε».