Στο θέατρο συνεχίζει την καριέρα της η Λίλα Μπακλέση.

Η Πατρινή ηθοποιός φέτος, θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι με την παράσταση «Αμφιβολία» (Doubt). Πρόκειται για το βραβευμένο με Πούλιτζερ (2005) θεατρικό κείμενο του Τζον Πάτρικ Σάνλει, που θα παρουσιάσει η εταιρεία Λυκόφως από τις 7 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Ροές, σε διασκευή και σκηνοθεσία Απόλλωνα Παπαθεοχάρη.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν επίσης, η Ρούλα Πατεράκη, ο Νίκος Κουρής και η Πηνελόπη Μαρκοπούλου.


Η Πατρινή, Λίλα Μπακλέση ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι με την παράσταση "Αμφιβολία"! Φωτογραφίες: Έφη Γούση

Φωτογραφίες: Έφη Γούση

Η υπόθεση διαδραματίζεται σε ένα θρησκευτικό σχολείο. Ένας χαρισματικός ιερέας, ο Πατέρας Φλυν, προσπαθεί να εκσυγχρονίσει τις αυστηρές δομές του σχολείου τις οποίες υπερασπίζεται σθεναρά η αυστηρή διευθύντρια του σχολείου Αδελφή Αλούσιους Μποβιέ.

Όταν εκείνη θα ανακαλύψει ότι ο ιερέας δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε ένα νεαρό απομονωμένο αγόρι, θα ηγηθεί μιας προσωπικής σταυροφορίας εναντίον του ιερέα με σκοπό να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να τον εκδιώξει από το σχολείο. Υφιστάμενη του ιερέα, χωρίς ισχυρές αποδείξεις και στηριγμένη μόνο στην δική της ηθική βεβαιότητα, θα βάλει σε κίνδυνο την θέση του ιερέα, το μέλλον του μαθητή αλλά και την συνοχή της κοινωνίας του σχολείου.

Η Λίλα Μπακλέση, ανέβασε μία φωτογραφία από την φωτογράφιση που έγινε για την προώθηση της παράστασης, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Δείτε την: