Οριστική θα είναι η ρήξη των καρναβαλιστών με τον Δήμο για το θέμα του Πατρινού Καρναβαλιού, αφού η συνάντηση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας, δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού, Νίκος Χρυσοβιτσάνος, συναντήθηκε με τους καρναβαλιστές και τους εκπροσώπους των 49 πληρωμάτων που διοργανώνουν τον συμπληρωματικό Κρυμμένο Θησαυρό στο Λαδόπουλο, παρουσία του δημάρχου, Κώστα Πελετίδη.

Ο Δήμαρχος μίλησε στους καρναβαλιστές αποφεύγοντας όμως να τους πει κάτι για την πρόταση που έκαναν για την διοργάνωση του δικού τους Κρυμμένου Θησαυρού, αλλά και γενικότερα για το όλο θέμα, αναφερόμενος απλώς και μόνο στις εκδηλώσεις που είναι να γίνουν για το φετινό Πατρινό Καρναβάλι.

Από τη μεριά τους οι καρναβαλιστές τόνισαν ότι συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο μετά από τρία χρόνια, θέλοντας να περάσουν το δικό τους μήνυμα προς την δημοτική αρχή για το ενδιαφέρον που, σύμφωνα με τους ίδιους, δείχνει στο θεσμό.

Η ρήξη πλέον των καρναβαλιστών και της Κοινωφελούς Επιχείρησης σε ότι αφορά την διοργάνωση του Κρυμμένου Θησαυρού είναι οριστική και έτσι στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι θα έχουμε δύο παιχνίδια. 

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες το πρώτο παιχνίδι του (συν)πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου, ενώ οι καρναβαλιστές έχουν ξεκινήσει επαφές για την διοργάνωση των φάσεων του παιχνιδιού, αλλά και για το σε ποιους χώρους θα φιλοξενηθούν.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις από τα πληρώματα σχετικά με τις φάσεις του παιχνιδιού, τις λεπτομέρειες για την υλοποίησή τους, αλλά και τους κανόνες που θα πρέπει να ακολουθούν οι συμμετέχοντες.