Μπορεί αυτοί οι 100 οργασμοί τη μέρα να μοιάζουν με ευλογία για κάποιους, αν σκεφτείτε ωστόσο την απλή αριθμητική από πίσω τους και το πώς επηρεάζουν την καθημερινότητα, ίσως αλλάξετε γνώμη.

Αυτό ακριβώς ζει ο πατέρας δύο παιδιών Dale Decker, ο οποίος πάσχει από σύνδρομο συνεχούς ερεθισμού των γεννητικών οργάνων. Όλα ξεκίνησαν έπειτα από ένα ατύχημα, όταν χτύπησε στην επίμαχη περιοχή πέφτοντας από μια καρέκλα. Και ένιωσε μάλιστα τα πρώτα συμπτώματα μέσα στο ασθενοφόρο, αφού ώσπου να φτάσει στο νοσοκομείο είχε εκσπερματίσει πέντε φορές!

Σήμερα λέει πως αυτές οι ακούσιες στύσεις και οι οργασμοί μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή, ακόμα και όταν κοιμάται, κάτι που πλήττει τραγικά τη ζωή του. Διηγείται χαρακτηριστικά: «Φανταστείτε να έχεις γονατίσει στην κηδεία του πατέρα σου δίπλα από το φέρετρό του και να τον αποχαιρετάς και να έχεις εννιά οργασμούς εκείνη την ώρα. Την ώρα που ολόκληρη η οικογένειά σου στέκεται πίσω σου … Σε κάνει να μη θέλεις να έχεις ποτέ σου άλλο οργασμό για το υπόλοιπο της ζωής σου».

Λέει μάλιστα πως «δεν υπάρχει τίποτα το ευχάριστο σε αυτό, γιατί παρά το γεγονός ότι μπορεί να μοιάζει φυσιολογικά καλό, είσαι απόλυτα αηδιασμένος από ό,τι συμβαίνει». Φοβάται να βγει από το σπίτι του, μας εξομολογείται, και να κυκλοφορήσει στον κόσμο, καθώς αυτοί οι ακούσιοι οργασμοί τον ντροπιάζουν συχνά. Πόσο μάλλον όταν είναι μπροστά σε παιδιά.

Η πάθησή του επηρεάζει όπως είναι φυσικό και τη σχέση του με τη σύζυγο και τα παιδιά του: «Παλεύουμε πολύ τώρα γιατί δεν μπορεί να δουλέψει και να εφοδιάσει την οικογένειά του, κι έτσι όλο το βάρος έχει πέσει πάνω του», δηλώνει η σύζυγός του April, «είναι πράγματι ανησυχητικό, δεν κάνουμε πράγματα που ένας άντρας και μια γυναίκα πρέπει να κάνουν και μαλώνουμε για πράγματα που δεν έπρεπε κανονικά να μας επηρεάζουν. Και καθώς κάποιες φορές έχει επεισόδια τη νύχτα, αποφασίσαμε να κοιμόμαστε σε χωριστά κρεβάτια»…


100 Orgasms A Day: Freak Accident Leaves Man With Debilitating Disorder