Το καλύτερο δώρο για την νέα χρονιά έκαναν οι μαθητές του 72ου Νηπιαγωγείου, στον Ρωμανό της Πάτρας, στον συνταξιούχο παππού που ζωγραφίζει εθελοντικά τα σχολεία, δίνοντας τους ζωή και χρώμα.

Ο Γιώργος Κατσίποδος, στην δύση του 2017, ολοκλήρωσε τις εργασίες στο 72ο Νηπιαγωγείο και τα παιδιά αποφάσισαν να του κάνουν το δικό τους δώρο για την νέα χρονιά που ανέτειλε.

Ζωγράφισαν, με την παιδική τους φαντασία πάνω στο χαρτί και του χάρισαν τις ζωγραφιές τους βάζοντας τες πάνω στον τοίχο του σχολείου τους για να τον ευχαριστήσουν.

Το δώρο αυτό το έκαναν δύο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, προτού κλείσουν τα σχολεία, ωστόσο ο αγαπημένος «παππούς» των μαθητών αυτής της πόλης, ανήρτησε την φωτογραφία στα social media τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς, έτσι για να πει και αυτός με τον δικό του τρόπο τις ευχές για την νέα χρονιά.

Ο Γιώργος Κατσίποδος είχε σίγουρα μία δημιουργική χρονιά το 2017, αν σκεφτεί κανείς τα σχολεία που έφτιαξε, με το μεράκι του και την διάθεση του για προσφορά, δίνοντας τους χρώμα, φαντασία και έμπνευση, βγάζοντας από αυτά το γκρίζο και το πεζό.

Το τελευταίο σχολείο που ζωγράφισε για το 2017 ήταν αυτό του 72ου Νηπιαγωγείου και οι μαθητές του φρόντισαν να του κάνουν ένα δώρο που σίγουρα θα μείνει χαραγμένο στην καρδιά του. Μακάρι να του δίνει ο Θεός δύναμη και το 2018 για να ζωγραφίζει ακόμα περισσότερα σχολεία.


(Οι φωτογραφίες είναι από το facebook).