Σε «πυρετό» προετοιμασίας βρίσκονται στην Άμυνα Πατρών, με τον Μάριο Καπερώνη και τους συνεργάτες του να ετοιμάζονται για το τουρνουά του Boxing Cup που θα γίνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Πρόκειται για το τουρνουά που έχουν καταφέρει οι άνθρωποι του σωματείου να μετατρέψουν σε θεσμό και το οποίο αποτελεί πλέον ένα από τα σημαντικότερα πυγμαχικά events της Πάτρας.

Το τουρνουά θα γίνει και το 2018 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας και θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Κουκούλι, το Σάββατο στις 10 Φεβρουαρίου.

Στους αγώνες αναμένεται να πάρουν μέρος τα μεγάλα ονόματα της Πατραϊκής πυγμαχίας από όλα τα σωματεία της Πάτρας, ενώ θα φιλοξενηθούν και αθλητές από άλλες πόλεις που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά.

Περισσότερες λεπτομέρειες με τα ονόματα των αθλητών και το πρόγραμμα των αγώνων αναμένεται να ανακοινωθεί στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Πάντως, ο Μάριος Καπερώνης και η Άμυνα Πατρών υπόσχονται ότι και φέτος θα είναι υπέροχοι οικοδεσπότες.