«Τσακωτό» πιάστηκε ένα παράνομο ζευγάρι, σε ένα «ροζ» ερωτικό σκάνδαλο που ο απόηχος του ηχεί ακόμα στα αυτιά τις τοπικής κοινωνίας της Πάτρας, αν και έχει περάσει ένας μήνας περίπου από τότε.

Το ζευγάρι που αποτελείται από δύο γνωστά ονόματα επιχειρηματιών της Πάτρας, το καθένα εκ των οποίων θεωρείται από τα κορυφαία στο είδος του, είχε συνάψει παράνομο ερωτικό δεσμό, έχοντας επαφές μακριά από τα αδιάκριτα μάτια του κόσμου.

Το κακό όμως γι' αυτούς, είναι ότι η Πάτρα είναι μικρή πόλη και οι ψίθυροι κυκλοφορούν εύκολα από στόμα σε στόμα. Κάποια στιγμή ένας από αυτούς έφτασε και στα αυτιά του συζύγου της κυρίας, χωρίς όμως αυτός να δώσει κάποια ιδιαίτερη σημασία, γιατί βλέπετε σε αυτή τη πόλη μαζί με τους ψιθύρους, κυκλοφορούν και… κακίες.

Ωστόσο, όσα ακολούθησαν στη συνέχεια έγιναν όλως τυχαίως ή καλύτερα ατυχώς για το παράνομο ζευγάρι. Ο άνδρας της κυρίας τους έπιασε στα πράσα κατά λάθος, την ώρα μάλιστα που το ζευγάρι βρισκόταν σε… φάση ολοκλήρωσης. Ακολούθησε ο χαμός. Το νέο κυκλοφόρησε, όμως οι τρεις πρωταγωνιστές από τότε φρόντισαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, μειώνοντας έτσι την δίνη του ερωτικού σκανδάλου.

Να 'ναι καλά όμως οι ψίθυροι και οι κακιούλες, που όπως είπαμε σε αυτή την πόλη κυκλοφορούν νύχτα και μέρα…