Μια ξεχωριστή και μοναδική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, με πρωταγωνιστές άτομα με ιδιαίτερες ανάγκες που έχουν μάθει να κάνουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, κίνηση και μέσα από αυτή να ανακαλύπτουν τον ρυθμό της ζωής, δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα για μας τους υπολοίπους.

Η ομάδα χορού "Soul" που αποτελείται από χορευτές ΑμεΑ με σωματικά και πνευματικά χαρίσματα και από χορευτές - performers, μαζί με τη δημιουργό της (σκηνοθεσία παραγωγή, χορογραφίες) Eλένη Ανδριοπούλου θα παρουσιάσουν την δική τους παράσταση.

Πρόκειται για μία ομάδα που ανήκει στην σχολή χορού "Dirty Dancing" και η οποία θα παρουσιάσει την παράσταση «Βλέπεις όσα νιώθω», την ερχόμενη Τετάρτη στις 20:00, στο Θέατρο Royal. 

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου «η ομάδα της Ελένης θα μας ταξιδέψει προς την διερεύνηση της σχέσης του ατόμου με τα όρια της σωματικότητάς του, επιχειρώντας να προσεγγίσει κινησιολογικά έννοιες όπως η επιθυμία, η διαφορετικότητα, η ελευθερία, η ενέργεια, το όνειρο έτσι ώστε οι θεατές να δουν όσα νιώθουν οι χορευτές μέσα από την κίνηση.

Μέσα από αυτούς τους χαρισματικούς ανθρώπους θα δώσουμε ένα κοινωνικό μήνυμα σε όλους όσους θα παρευρεθούν και θα παρακολουθήσουν την παράσταση. Οι χορευτές - performers της ομάδας SOUL χορεύουν μαζί με την Παναγιώτα Γιαννούλη και τον Ανδρέα Στρατουδάκη, οι οποίοι αφήνουν τα σώματα να μιλήσουν για τα πιο σκοτεινά μονοπάτια του νου και της ψυχής.

Πολύτιμοι συνεργάτες στην παράσταση και χορογράφοι: Τζωρζίνα Παπαδοπούλου (Flamenco), Ελένη Ανδρικοπούλου (Bellydance), Χρυσάνθη Τάτση (Ballroom) και Άρτεμις Νταβρή (Musical Cabaret).

Βοηθός σκηνοθέτη: Αναστασία Κλώνη, Σκηνικά: Στάθης Ζακυνθινός Μέγα