Στην Πτολεμαΐδα βρίσκεται για προπονητικό καμπ με την έναρξη του νέου έτους η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του ΝΟΠ. Από 02/01 έως 07/01 έχει προγραμματιστεί κοινή προετοιμασία στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας με την κολυμβητική ομάδα του Ηρακλή και της τοπικής ομάδας των "Δελφινιών Πτολεμαΐδας".

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εντατικές διπλές καθημερινές προπονήσεις στο όμορφο κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας, σε συνθήκες ιδιαίτερα κατάλληλες όσον αφορά την θερμοκρασία του νερού και την συνεχή διαθεσιμότητα της πισίνας. Στόχος είναι η καλύτερη και απρόσκοπτη προετοιμασία της ομάδας ενόψει των επερχόμενων πανελληνίων αγώνων κολύμβησης τον Φεβρουάριο 2018.

Η αποστολή του ΝΟΠ αποτελείται από 16 κολυμβητές και κολυμβήτριες με επικεφαλής τον προπονητή Λευτέρη Μήτρακα και σύνοδο την Στεφανία Μασμανίδη. Η κοινή προετοιμασία με τον Ηρακλή ήταν πρωτοβουλία του Λ. Μήτρακα μετά από συνεργασία με τον έφορο κολύμβησης Δημήτρη Πολύζο.

Την αποστολή απαρτίζουν δεκατέσσερις αθλητές τις αγωνιστικής ομάδας και δύο τις προαγωνιστικής

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γεωργοβασιλόπουλος Παναγιώτης , Γεωργοβασιλοπούλου Αγγελική, Γιαννακοπούλου Ελένη, Ζαχιώτης Δημήτριος, Καραχανίδη Παναγιώτα, Κουλούρης Ιωάννης, Κυριακοπούλου Στυλιανή, Μαρινοπούλου Γεωργία, Νικολακοπούλου Βασιλική, Παυλόπουλος Σωτήριος, Τάτσιου Βασιλική, Τζόλα Αγγελική, Τζώλος Γρηγόριος, Φωτεινοπούλου Αριστέα.

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Φουντά Εβελίνα, Θεοδωρακόπουλος Παναγιώτης.