Ασφαλώς και θα θυμάστε την Νταίζη, το σκυλάκι που ήταν πάντα δίπλα στον Πολωνό μουσικό της Ρήγα Φεραίου, που έφυγε από την ζωή προ μηνών. 

Το σκυλάκι όλο αυτό το διάστημα, έμεινε σε μία γυναίκα που το φρόντιζε και το αγαπούσε.

Όμως ήρθε ο καιρός να αναζητήσει η μικρή Νταίζη ένα νέο σπιτικό, με την γυναίκα που την φρόντιζε να γράφει σε ανάρτηση της στο facebook: «Όλοι θυμόμαστε τη Νταίζη. Τη σκυλίτσα του ακορντεονίστα της Ρήγα Φεραίου, που βρήκε τραγικό θάνατο μονός του σε ένα διαμέρισμα και τη πιο πίστη του φίλη δίπλα του μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η Νταιζούλα, πέρασε δύσκολες μέρες αποχωρισμού, ήταν ανήσυχη και τον έψαχνε για καιρό. Ήταν μαζί του βλέπετε από κουτάβι και τώρα έχει γίνει γριούλα. ακόμα διατηρεί μία ανησυχία στο σπίτι φιλοξενίας της, ψάχνουμε όμως τον άνθρωπο που θα φέρει γαλήνη στη ψυχή της και θα έχει χρόνο να ασχολείται μαζί της.

Λατρεύει τις βόλτες και είναι ενεργητική πάρα τα χρονιά της, τα πάει άψογα και αισθάνεται καλά σε χώρο και με άλλα ζώα. Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση ζώου και ζητάμε έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για αυτή που να έχει χρόνο να κάνουν παρέα . Παρακαλώ κοινοποιήστε τη. Πρέπει να βρει τον άνθρωπο που θα της προσφέρει τα καλύτερα γεράματα της! Τηλ. 6934069109».