Στα στα 10 και 12 ευρώ η προπώληση για τη συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη 

Oσπουδαίος ερμηνευτής έρχεται την Παρασκευή στην Πάτρα

Παράλληλα με τις εμφανίσεις του στον Σταυρό του Νότου στην Αθήνα, ο κορυφαίος ίσως τραγουδοποιός και ερμηνευτής της γενιάς του, ο Μίλτος Πασχαλίδης έρχεται  την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου σε μια πόλη με φανατικό κοινό και πολλούς φίλους! 

Με όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια αλλά και κάποια από τα καινούρια του, από την ακυκλοφόρητη δισκογραφική δουλειά σε στίχους Άλκη Αλκαίου και μουσική Μάριου Τόκα, που θα πρωοακουστούν εδώ, το δυναμικό κοινό του στην πόλη – όπως όλα δείχνουν από τις πρώτες μέρες της προπώλησης, ιδιαίτερα των φοιτητικών εισιτηρίων των 10 ευρώ – θα  γεμίσει από νωρίς το βράδυ της Παρασκευής την κεντρική σκηνή του RoyalTheater στην Ακτή Δυμαίων.

Μαζί με καινούρια τραγούδια, θα θυμηθούμε τα πολύ αγαπημένα παλιότερα, από το «Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος» ως το «Σ’ τα Είπα Όλα» και από τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» ως τις «Βυθισμένες Άγκυρες».  

  Μαζί του επι σκηνής:

Νίκη Γρανά (πιάνο, ακορντεόν και τραγούδι)

Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά)

Δημήτρης Σινογιάννης (ηλ. κιθάρα)

Πάρις Περυσινάκης (λύρα)

Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο) και

Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα). 

Στην ηχοληψία θα είναι ο Πασχάλης Κολέντσης και στα φώτα ο Μανώλης Μπράτσης. Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018, στις 22:00 στο Royal, Παλαιό Πτωχοκομείο, Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα Προπώληση: 12 ευρώ / 10 ευρώ (Φοιτητικό, Ανέργων, Πολυτέκνων)Σημεία Προπώλησης: DiscoverBookstore (στενάκι Βούρβαχη 3-5), Γωνιά του Βιβλίου (Αγίου Νικολάου 32), Φάρος εν Πάτραις.Στην είσοδο: 15 ευρώΠληροφορίες - κρατήσεις πάσο: 2610 310120