Ολοκληρώθηκε η νεκροψία - νεκροτομή του ζευγαριού από την Γερμανία που βρέθηκε νεκρό στα Βλαχάτα της Κεφαλονιάς, την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η νεκροψία - νεκροτομή έγινε από την ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τσιόλα και τα στοιχεία που προκύπτουν σοκάρουν αφού αυξάνουν τις πιθανότητες για να ήταν το ζευγάρι αυτό σε κύκλωμα σατανιστών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της νεκροτομής ο θάνατος του ζευγαριού προέκυψε από αυτοτραυματισμό. Η γυναίκα πέθανε πρώτη, ενώ ο άνδρας φέρεται να επιχείρησε να δώσει τέλος στην ζωή του αρκετές φορές, προκαλώντας μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματος του, φτάνοντας στο τέλος να βάλει το μαχαίρι στην καρδιά.

Αμυντικά τραύματα δεν εντοπίστηκαν από την ιατροδικαστή, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία ο άνδρας προσπάθησε να βοηθήσει την γυναίκα στο να πεθάνει, χωρίς κανείς από τους δύο να προσπαθεί να αποτρέψει τον αυτοτραυματισμό του άλλου.

Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα, ενώ η νεαρή γυναίκα στο καναπέ του σπιτιού. Να σημειωθεί ότι στο σπίτι εντοπίστηκαν ένα μενταγιόν με πεντάλφα, που φορούσε η γυναίκα και κάποια κεριά. Περισσότερα στοιχεία θα προκύψουν από τις τοξικολογικές εξετάσεις.