Ευχές για το νέο έτος, έκανε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και τ. δήμαρχος Διονύσης Γκοτσούλιας και αναφέρει:

«Η έλευση του νέου χρόνου που ανατέλλει, ας γίνει προμήνυμα για μια διαφορετική χρονική περίοδο, σύμπνοιας αλληλοβοήθειας και εθνικής ανάτασης. Πάντα κάθε νέο γεννά την ελπίδα για κάτι καλύτερο. Γεννά την προσδοκία και την προσμονή για κάτι πιο θετικό, που θα βελτιώνει τις συνθήκες του κοινωνικού συνόλου.

Ας ευχηθούμε όλοι μας αλλά και ο καθένας ξεχωριστά με πράξεις, με όσες δυνάμεις διαθέτουμε, το 2018 να περιοριστούν η ανέχεια, η εξαθλίωση, να ελαχιστοποιήσουμε σε σημαντικό βαθμό τα τεράστια και πρωτόγνωρα προβλήματα που αντιμετώπιζε η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.

Ας ενώσουμε τις υγιείς τοπικές δυνάμεις μακριά από αγκυλώσεις και στερεότυπα του παρελθόντος, ώστε να δημιουργηθούν επιτέλους οι απαραίτητες προϋποθέσεις ειδικότερα στην περιφέρεια μας, που αποτελεί μια από τις πιο φτωχότερες περιοχές της Ευρώπης, για ανάκαμψη και άνοδο του βοιωτικού επιπέδου των συμπολιτών μας, συνθέτοντας στην λογική, ότι κάθε τι που ωφελεί το σύνολο της κοινωνίας είναι υπέρτερο του προσωπικού.

Εύχομαι από καρδιάς καλή χρονιά σε όλες τις συμπολίτισσες και συμπολίτες, υγεία, οικογενειακή ευτυχία, αγάπη και αλληλεγγύη σε όσους μας έχουν ανάγκη, δύναμη και συνολική προσπάθεια να επαναφέρουμε την Πατρίδα στην θέση που τις αξίζει».