Εκνευρισμένη και ενοχλημένη αποχώρησε από το Δημαρχείο της Πάτρας η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας και βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Δήμου. 

Η βουλευτής έδειξε να εκνευρίζεται όταν ο δήμαρχος της Πάτρας κόβοντας την βασιλόπιτα, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ξεκίνησε να μιλάει μεταξύ άλλων για τους πλειστηριασμούς και τις νέες ρυθμίσεις που έχει περάσει η κυβέρνηση, στέλνοντας στο αυτόφωρο όσους τους εμποδίζουν.

Η κ. Αναγνωστοπούλου μη κρύβοντας την αγανάκτηση της, μονολόγησε ότι «πάλι τα ίδια λέει ο δήμαρχος», θεωρώντας προφανώς ότι ο Κώστας Πελετίδης κάνει πόλεμο και κριτική στην κυβέρνηση.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό και από τους υπόλοιπους παρευρισκομένους, αφού η βουλευτής δεν φρόντισε καν να φύγει διακριτικά, θέλοντας έτσι να δείξει την ενόχληση της.

Η συμπεριφορά της σχολιάστηκε από τους υπολοίπους που ήταν στην εκδήλωση, ενώ φυσικά δεν δοκίμασε καν από την βασιλόπιτα. Βλέπετε όσο γλυκιά και αν ήταν η βασιλόπιτα, η αλήθεια μερικές φορές πικραίνει και πονάει…