Αν γράφαμε ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι θα είχαμε βρει την νεράιδα στο πρόσωπο της.

Κι αν ήμασταν παιδιά σίγουρα θα της ζητούσαμε να μας γνωρίσει τα ξωτικά του δάσους, τις υπόλοιπες νεράιδες που ζουν στο μαγικό χωριό και να μας προστατεύσει από τον κακό δράκο που μπαίνει στα όνειρα μας. 

Έχουμε όμως πλέον μεγαλώσει και ζούμε αναγκαστικά σε μία σκληρή πραγματικότητα και έτσι την Δήμητρα Οικονομοπούλου, την ξανθιά αυτή κοπέλα, με το όμορφο παρουσιαστικό και την ευγενική φιγούρα που θα μπορούσε να είχε βγει μέσα από τις σελίδες ενός παραμυθιού, την γνωρίσαμε σαν μία… απλή βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού.

Η ίδια έχοντας αφήσει πίσω της αυτόν τον τίτλο, τον οποίο και υπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο το 2016, φωτογραφήθηκε στον φακό του Γιάννη Σαρηγιάννη και ταυτόχρονα μας μίλησε για την γεύση που της αφήνει το 2017, αλλά και για τα σχέδια που έχει για το νέο έτος.

"Το 2017 έφτασε στο τέλος του και αυτό που μου μένει είναι κάτι που θα θυμάμαι για μία ζωή. Το ταξίδι μου στην Νέα Υόρκη για να ξανασυναντήσω την κολλητή μου. Ήταν μία μοναδική εμπειρία για μένα ένα όνειρο που ήθελα να πραγματοποιήσω από μικρή" τονίζει.


Ο τίτλος της βασίλισσας έχει περάσει στο παρελθόν, όμως είναι κάτι που θυμάται ακόμα. "Ήμουν η βασίλισσα του μεγαλύτερου καρναβαλιού της Ελλάδος και αυτό για μένα που αγαπάω το Πατρινό Καρναβάλι, ήταν από μόνο του κάτι σημαντικό.

Δεν θα έλεγα ότι άλλαξε κάτι στην ζωή μου ή ότι πήρα ευκαιρίες μέσα από τον τίτλο αυτό, απλά θα το ξαναζούσα ευχαρίστως μόνο και μόνο για την αγάπη που έχω στο καρναβάλι". 

Όσο για το τι θα ήθελε να της φέρει το 2018; «Θα ήθελα να μου φέρει ακόμα περισσότερες εμπειρίες στην ζωή μου, αλλά και ταξίδια, να γνωρίσω νέους κόσμους και πολιτισμούς. Εύχομαι για όλον τον κόσμο να είναι το νέο έτος γεμάτο από υγεία αγάπη, ευτυχία και χαρά».