Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ
Ανυπομονείς να αποχαιρετήσεις το 2017 και να υποδεχθείς χαρούμενη την καινούργια χρονιά. Χρειάζεσαι ξεκούραση και σήμερα αυτό θα επιδιώξεις να κάνεις, παρόλο που οι κοινωνικές υποχρεώσεις σου είναι αυξημένες. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και μην παραμελήσεις την εμφάνισή σου. Θα κάνεις έξοδα σήμερα, προσπάθησε όσο μπορείς να μείνεις εντός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις διάθεση και σήμερα θα διασκεδάσεις πολύ, αφού κατάφερες να κλείσεις τις εκκρεμότητές σου. Στα αισθηματικά σου υπάρχει μία ανησυχία, ίσως όμως σήμερα να μην είναι η κατάλληλη ημέρα για συζητήσεις και εντάσεις. Σίγουρα δεν θες να αποχαιρετήσεις θυμωμένη το 2017.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πέρασες μία δύσκολη εβδομάδα και πιέστηκες αρκετά. Όμως είχες πλάνο και κατάφερες να ανταπεξέλθεις. Στα αισθηματικά σου «ούτε κρύο, ούτε ζέστη| και σκέφτεσαι ότι μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Βρες πρόβλημα και διόρθωσέ το.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πέρασες μία περίεργη εβδομάδα και σήμερα κάνεις τη δική σου ανασκόπηση για το έτος που αποχαιρετάμε σε λίγες ώρες. Είσαι αποφασισμένη να κάνεις «εκκαθάριση» στη ζωή σου και να μην επαναλάβεις στο μέλλον, τα λάθη του παρελθόντος. Κάνε αυτό που σου λέει η καρδιά σου και μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου.

ΛΕΩΝ
Για ακόμη μία φορά ξεπέρασες τον εαυτό σου και έκανες πράγματα παραπάνω από τις δυνάμεις σου. Καιρός να ηρεμήσεις τώρα και να αφοσιωθείς σε εσένα και τους δικούς σου, που τόσο πολύ παραμέλησες το προηγούμενο διάστημα. Ευνοείται η επικοινωνία, οπότε είναι η ώρα να λύσεις και να αφήσεις πίσω σου πράγματα που σε στεναχωρούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τακτοποίησες τις υποχρεώσεις σου και αυτό είναι πολύ καλό για εσένα, όμως ξέφυγες αρκετά με τα δώρα, βγήκες εκτός προϋπολογισμού. Σίγουρα τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν και τη νέα χρονιά και θα αναζητήσεις τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ
Κοίταξε να περάσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς με τους συγγενείς και τους φίλους σου, γιατί μπορεί να μην το λες, όμως το έχεις ανάγκη. Ευκαιρία να κάνεις ένα ταξιδάκι και να πας να δεις τους συγγενείς σου στο χωριό, θα σε ανεβάσει πολύ ψυχολογικά. Ο ερωτισμός σου ξεχειλίζει και το μήνυμα που θα στείλεις θα έχει παραλήπτη. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον πρόσωπο να γνωρίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πιέστηκες πολύ το τελευταίο διάστημα προσπαθώντας να τα προλάβεις όλα. Κοίταξε να ηρεμήσεις τώρα, ότι έγινε… έγινε. Οικογενειακά ζητήματα θα σε ενθουσιάσουν, θα λάβεις καλά νέα. Στα αισθηματικά σου έχεις αφήσει τις δεύτερες σκέψεις και την εσωστρέφεια και εκδηλώνεις τον έρωτά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα αισθηματικά σου είναι σήμερα στο προσκήνιο καθώς ο ερωτισμός σου δεν μπορεί να κρυφτεί. Θα περάσεις υπέροχα είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, αρκεί να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Μην αφήσεις κανέναν να σου χαλάσει τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κοινωνική σου ζωή θα πάρει και πάλι ανάσα και θα έχεις την ευκαιρία να δεις τους δικούς σου ανθρώπους που τόσο καιρό είχες παραμελήσει. Στα αισθηματικά σου, στην εκπνοή του χρόνου κάνεις ξεκαθάρισμα και αυτό δεν θα σε στεναχωρήσει απαραίτητα. Στα οικονομικά σου υπάρχει μικρή βελτίωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πέρασες όμορφα την τελευταία εβδομάδα του χρόνου και, παρά τις δυσκολίες όλης τη χρονιάς, εσύ θα αποχαιρετίσεις με χαμόγελο το 2017. Στα αισθηματικά σου κατάφερες να ξεπεράσεις τα εμπόδια που σε δυσκόλευαν και είσαι έτοιμη να πας παρακάτω. Αφιέρωσε παραπάνω χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους, παρακάμπτοντας οτιδήποτε άλλο για την ώρα.

ΙΧΘΕΙΣ
Υπάρχουν πράγματα που δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις, ωστόσο μην σε παίρνει από κάτω. Κοίταξε σήμερα να διασκεδάσεις και να αφιερώσεις χρόνο σε εσένα και στους αγαπημένους σου. Κάνεις κυριολεκτικά στο παρά πέντε ξεκαθαρίσματα που σε ευχαριστούν και σου δίνουν την ανάσα που αναζητούσες. Μην κάνεις σπατάλες, γιατί θα βγεις από τον προϋπολογισμό σου.