Ομήρους κρατά μέσα σε ταχυδρομείο στο Χάρκοβο της Ουκρανίας ένας ένοπλος ο οποίος φέρεται να είναι ζωσμένος με εκρηκτικά, όπως ανέφερε το RT, επικαλούμενο τον αρχηγό της αστυνομίας.

«Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο άνδρας που βρίσκεται μέσα στο κατάστημα ισχυρίζεται ότι φορά γιλέκο με εκρηκτικά και είναι έτοιμος να τα πυροδοτήσει», ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Γιάροσλαβ Τράκαλο, στην Ουκρανική Πράβντα

«Ένας ένοπλος, ο οποίος εισέβαλε στο ταχυδρομείο που βρίσκεται κοντά στο σταθμό του μετρό Kyivska κρατά ομήρους 11 άτομα, ανάμεσά τους και δύο παιδιά, ανέφερε από την πλευρά του στο Interfax ο αρχηγός της αστυνομίας, Όλεγκ Μπλεχ.  «Υπάρχουν εννέα ενήλικες και δύο παιδιά εκεί. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταλάβει τι ζητάει. Δεν έχει εκδηλώσει κάποιο αίτημα. Προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή μαζί του», πρόσθεσε.

Υπογράμμισε ακόμη ότι στο σημείο αστυνομία έχει αποκλείσει την κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ έχουν σπεύσει και ασθενοφόρα. Νωρίτερα, αναφορές έκαναν λόγο για έναν μασκοφόρο ένοπλο ο οποίος εισέβαλε σε ταχυδρομείο κοντά στο σταθμό του μετρό Kyivska και «ταμπουρώθηκε» στο κτίριο.