Το 2017 ήταν σίγουρα μία από τις καλύτερες χρονιές της αφού η αξία της στο Beach Volley αναγνωρίστηκε και έφτασε πλέον να είναι μέλος της Εθνικής ομάδας.

Η «ανατολή» του 2018 θα βρει την Πατρινή, Αλίκη Σπηλιωτοπούλου, στην Χάγη της Ολλανδίας, αγωνιζόμενη με τα χρώματα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, σε ένα από τα σημαντικότερα διεθνή τουρνουά beach volley που διοργανώνει η FIVB.

Η Αλίκη Σπηλιωτοπούλου μαζί με την νέα της συμπαίκτρια, την Πέννυ Καραγκούνη, αλλά και τον προπονητή της Κωνσταντίνο Ποθητάκη, θα προσπαθήσουν για την διάκριση, κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους, σε ένα τουρνουά που θα μετρήσει σε πολλά για τη συνέχεια.

Η Πατρινή παίκτρια έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι μπορεί να αποτελέσει μία από τις σημαντικότερες ελπίδες του εγχώριου beach volley και για τον λόγο αυτό, άλλωστε, την επέλεξαν στην Εθνική, παίρνοντας το περασμένο καλοκαίρι μαζί με την συμπαίκτρια της, Δήμητρα Μανάβη, την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Το σημαντικό για την Αλίκη Σπηλιωτοπούλου είναι ότι δείχνει συνεχώς σημάδια βελτίωσης από αγώνα σε αγώνα και ότι ξέρει να εξελίσσεται και να προοδεύει. Στην Χάγη μαζί με την συμπαίκτρια της, θα διεκδικήσει για λογαριασμό της ομάδας της την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό των τουρνουά, μέσω των προκριματικών αγώνων.

Οι αγώνες του τουρνουά θα ξεκινήσουν στις 2 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν στις 7 Ιανουαρίου.