2 χρόνια Infinity Events... σε μια γιορτή που ήταν όλοι εκεί! Ένα ταξίδι που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια, μέσα από διαδρομές προσωπικές με συγκίνηση, ομορφιά και λάμψη, χτίζοντας μνήμες χαράς!

Ο χρόνος πρέπει να φεύγει με χαμόγελο και λάμψη. Οι στιγμές δημιουργούνται για να ταξιδεύουν στο άπειρο και να χαράζονται στη μνήμη μας...

Μια γιορτή, ένα πάρτι για τους φίλους του Infinity Events!


Για όλους εκείνους που εμπιστεύθηκαν για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους το Infinity Events και θα την θυμούνται για πάντα. Για εκείνους που σχεδιάζουν κάποια εκδήλωση και βρίσκουν τις ιδέες του να τους ταιριάζουν. Αλλά και για όλους τους συνεργάτες που εδώ και δυο χρόνια καταφέρνουν όλοι μαζί, να κάνουν τις στιγμές των ανθρώπων ιδιαίτερες και μαγικές. 

Μια ομάδα από έμπειρους επαγγελματίες υπό την καθοδήγηση της Ντάνας Ζαφειροπούλου αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου και σχεδιάζει κάθε σημαντική σας εκδήλωση... μοναδική όπως την έχετε ονειρευτεί! Με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουν, φωτογράφοι, μακιγιέζ και djs μεταμορφώνουν τις πιο ιδιαίτερες στιγμές... σε όνειρο!


Μουσική, ζεστό κρασί, αγκαλιές, ευχές για μια νέα καλή χρονιά και φυσικά χριστουγεννιάτικα δώρα κυριάρχησαν το βράδυ της Παρασκευής, στο χώρο του Infinity Events, στην Παραλία Πατρών.

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και άκρως γιορταστική οι καλεσμένοι πήραν το γούρι τους και τα δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν τα ειδή γάμου και βάπτισης που εκτίθενται στο χώρο και να πάρουν ιδέες, προγραμματίζοντας την επόμενη σημαντική τους εκδήλωση, σχεδιασμένη όπως μόνο το Infinity Events ξέρει...