Σε ένα από τα αγαπημένα στέκια της νεολαίας έγιναν τα γυρίσματα του Πρωτοχρονιάτικου Ρεβεγιόν του Ionian Channel.

Ο λόγος φυσικά για το Σουρωτήρι, στην οδό Κολοκοτρώνη. Το γνωστό Οινοπνευματοποτείον έγινε, για τις ανάγκες του ρεβεγιόν του καναλιού, τηλεοπτικό πλατό, σε μία γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, στο πνεύμα της Πρωτοχρονιάς.

Στο ρεβεγιόν του Ionian καλεσμένοι δεν ήταν πολιτικά πρόσωπα και προσωπικότητες από τα αθλητικά δρώμενα ή τον καλλιτεχνικό κόσμο ως συνήθως, αλλά οι ίδιοι οι άνθρωποι του καναλιού, οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί και οι εργαζόμενοι που αποτελούν και την ψυχή του τοπικού αυτού τηλεοπτικού μέσου που έχει μπει στις βασικές προτιμήσεις πολλών τηλεθεατών. 

Οι εργαζόμενοι του καναλιού, δημιούργησαν μία υπέροχη και μία όμορφη ατμόσφαιρα, δείχνοντας ότι πάνω από όλα, είναι μία μεγάλη οικογένεια, σε ένα χώρο που η ομάδα του Σουρωτήρι, ο Νίκος Μοίραλης και οι συνεργάτες του, είχαν διαμορφώσει κατάλληλα ως καλοί και φιλόξενοι οικοδεσπότες. 


Παρουσιαστές του Πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν ήταν ο Άγγελος Σεβαστιάδης, η Νατάσα Πατρινού και η Ελένη Κίτσιου, ενώ εκεί ήταν όλα τα πρόσωπα σχεδόν που βλέπουμε καθημερινά στο κανάλι, όπως ο Νίκος Γιαπρακάς, η Λίνα Μπάστα, ο Γιάννης Πομώνης, ο Γεράσιμος Φεσσιάν και αρκετοί ακόμα. 

Την μουσική νότα της βραδιάς, έδωσαν οι "Μεν και οι Δε(ν)", η μπάντα που εμφανίζεται στο Σουρωτήρι, αλλά και άλλοι καλλιτέχνες από την Πάτρα. Να σημειώσουμε ότι το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του Ionian Channel θα μεταδοθεί το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, λίγο προτού μπει το νέο έτος. 


"Πρωτοχρονιά, Καλή Χρονιά" Ρεβεγιόν με το ΙΟΝΙΑΝ | Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2016 | Ώρα 22.30 μ.μ.