Λίγες ημέρες απέμειναν για εκείνη τη στιγμή του χρόνου, που θα μάθουμε ποιος θα είναι ο τυχερός της χρονιάς, με πολλούς να αναζητούν το πολυπόθητο φλουρί. 

Όταν ήμασταν πιο μικροί, οι περισσότεροι ψάχναμε σαν "μανιακοί" να βρούμε το νόμισμα στο κομμάτι της βασιλόπιτας που μας έδιναν, αφήνοντας στο πιάτο μόνο ψίχουλα. Μεγαλώνοντας, βέβαια, καταλάβαμε ότι δεν έχει σημασία το φλουρί αλλά η ίδια βασιλόπιτα, η οποία είναι η "πρωταγωνίστρια" της Πρωτοχρονιάς. 

Άλλοι την προτιμούν σαν κέικ και άλλοι σαν τσουρέκι. Άλλοι γλυκιά και άλλοι μέτρια ως προς την γλυκάδα της, ενώ άλλοι την αγαπούν με ξηρούς καρπούς και κάποιοι με φρούτα. Όλοι μα όλοι, όμως, ψάχνουν την τέλεια βασιλόπιτα, εκείνη που συμβολικά θα φέρει στο νέο έτος την πιο ωραία γεύση. 

Για να υποδεχτούμε λοιπόν καλά το 2018, ο προορισμός για την καλύτερη βασιλόπιτα της Πάτρας ακούει στο όνομα "Παύλος & ξερό ψωμί"!


Εκεί θα βρείτε την κλασική βουτυρένια απόλαυση με ζάχαρη άχνη και πινελιές σοκολάτας, τόσες ώστε να κάνει τη συγκεκριμένη βασιλόπιτα απλά αξέχαστη.

Χωρίς υπερβολές, το αρτοποιείο δημιουργεί τον "ύμνο" των εν λόγω γλυκών, ένα γευστικό όνειρο, που έχει θέση την πρώτη ημέρα του χρόνου στο τραπέζι μας.

Επίσης, μιας και η βασιλόπιτα μπορεί να καταναλωθεί σχετικά γρήγορα, μην παραλείψετε να επιλέξετε τα "Cup cakes christmas", τα "Πανετόνε μίνι" όπως και τα γεμιστά τσουρέκια καθώς η πρώτη μέρα του χρόνου είθισται να κυλάει γλυκά...


Cup cakes christmas


Πανετόνε μίνι


Γεμιστό τσουρέκι

Πρώτο κατάστημα: Αμερικής 62
Δεύτερο κατάστημα: Ηρώων Πολυτεχνείου 60