Η έλευση του νέου χρόνου πλησιάζει και όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Αν είστε από αυτούς, που θα γιορτάσουν τον ερχομό του 2018, κάπου έξω, έχουμε να σας προτείνουμε τον πιο κατάλληλο χώρο σε ένα όμορφο σημείο της Πάτρας, που ακούει στο όνομα... Deck All Day Cafe Bar.

Το κατάστημα της Ηρώων Πολυτεχνείου, θα φροντίσει για ακόμα μία χρονιά να ζωντανέψει το πνεύμα της Πρωτοχρονιάς και να ταξιδέψει τους επισκέπτες του, μέσα από μια απολαυστική βραδιά.

Μπαίνοντας, θα σας συνεπάρει η εορταστική ατμόσφαιρα του χώρου, ενώ ένα Μοσχάτο d' Asti θα σας καλωσορίσει στην υπέροχη βραδιά που πρόκειται να ακολουθήσει.


Από την πρώτη στιγμή θα νιώσετε οικεία και άνετα. Ύστερα, αφού καθίσετε στο τραπέζι, σας περιμένει ένα πλούσιο εορταστικό μενού από μπουφέ που περιλαμβάνει ορεκτικά, σαλάτες, κρεατικά, αλλά και νόστιμα γλυκά για επιδόρπιο, ενώ γευστικά κρασιά θα συνοδέψουν το φαγητό σας. 

H βραδιά θα κυλήσει με μουσική, χορό, κέφι και free drink, που θα κρατήσει μέχρι το πρωί.

Γι' αυτό, αλλά και για άλλους πολλούς λόγους, παραμονή Πρωτοχρονιάς, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017 μην κανονίσετε κάτι άλλο. Τηλεφωνηθείτε με τους ανθρώπους που θέλετε να περάσετε αυτή τη γιορτή μαζί και πείτε τους ότι έχετε βρει τον προορισμό.

Μείνετε κοντά στο Deck, για να υποδεχθείτε το καινούριο χρόνο με σαμπάνια και ποτό!

Τιμή μενού κατ' άτομο 35€.

Τηλ. Ρεζερβέ: 6937729543 και 6936615780.