Χριστούγεννα στην Αργεντινή κάνει το «δικό» μας κορίτσι, η Γεωργία Κοσμά και σίγουρα είναι μία διαφορετική και ξεχωριστή εμπειρία να περνάς τι γιορτές σε αυτή την όμορφη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Εκεί βλέπετε κάνουν Χριστούγεννα στη παραλία, φορώντας τα μαγιό τους, καθώς έχουν καλοκαίρι, ενώ ειδικά το Mar Del Plata, το μέρος όπου διαμένει και εργάζεται η Γεωργία, αυτή την περίοδο «βουλιάζει» από κόσμο.

Πέρα όμως από τον κόσμο, τη ζέστη και την καλοκαιρινή διάθεση, με φόντο την γιορτή των Χριστουγέννων, το Μar Del Plata, διαθέτει και πιγκουίνους. Και όχι απλώς πιγκουίνους, αλλά βασιλικούς που μένουν στο «σπίτι» τους στο aquarium της πόλης.

Ένας απ' αυτούς, μικρούλης και γλυκούλης, το έσκασε και βρέθηκε να γυρνάει μόνος του έξω από το πάρκο. Η Γεωργία τον είδε και μαζί με την παρέα της μπόρεσε να επιβληθεί στον «άτακτο» πιγκουίνο, «πείθοντάς» τον με τον τρόπο της να επιστρέψει πίσω στο "σπίτι" του.

Ο πιγκουίνος γύρισε, σώος και ασφαλής στην παρέα του, χάρη στη Γεωργία. Αυτός, Γεωργία μας επέστρεψε στο σπίτι του, εσύ πότε;