Η Σελίν Ντιόν, με δύο βίντεο που μαγνητοσκόπησε σε αγγλικά και γαλλικά, θέλησε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για την αφοσίωσή τους και να τους ευχηθεί για τη νέα χρονιά μέσω των social media. 

Η 49χρονη τραγουδίστρια από το Κεμπέκ απευθύνθηκε κυρίως σε αυτούς που πήγαν να την ακούσουν στη σκηνή του Λας Βέγκας, όπου η διάσημη καλλιτέχνης διαμένει από το 2011, αλλά και στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της περιοδείας της φέτος το καλοκαίρι.

«Μια ακόμη χρονιά τελειώνει και για μένα δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτήν για να σας ευχαριστήσω για την αφοσίωσή σας. Ήρθατε στο Λας Βέγκας για να παρακολουθήσετε την παράστασή μας, ταξιδέψατε στην Ευρώπη για να δείτε την περιοδεία μας το καλοκαίρι που μας πέρασε. Τραγουδήσατε, γελάσατε, χορέψατε μαζί μας. Χωρίς εσάς, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που μας αρέσει να κάνουμε», αναφέρει στο βίντεο. 
Η ερμηνεύτρια του «Pour que tu m'aimes encore» και του «My Heart Will Go On» συνεχίζει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη την αγάπη που μου δίνετε. Σας εύχομαι να περάσετε τις γιορτές με πολλή χαρά και ειρήνη. Συνεχίστε να τραγουδάτε, να γελάτε, να χορεύετε και τα λέμε ξανά το 2018. Σας αγαπώ και σας λέω "εις το επανιδείν"».

Η Ντιόν υπόσχεται δυναμική επιστροφή στη μουσική σκηνή το 2018. Εκτός από τις συναυλίες της στο Λας Βέγκας, ο καινούργιος της δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες στα αγγλικά και θα περιλαμβάνει το τραγούδι Recovering. Η μπαλάντα στο πιάνο που συνέθεσε η αμερικανίδα τραγουδίστρια Pink αφιερώνεται στη μνήμη του Ρενέ Ανζελίλ, συζύγου, μουσικού παραγωγού και μέντορα της καναδής τραγουδίστριας.

Δείτε παρακάτω το μήνυμα της στα αγγλικά: 

Happy Holidays everyone! - Céline #CélineDion #Christmas #Holidays #NewYear

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion) στις