To "Survival Secret", που προβλήθηκε στο κανάλι «Ε», τελείωσε.

Το reality αυτό για την Πάτρα είχε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όχι μόνο γιατί γυρίστηκε στην Κουρούτα, λίγα χιλιόμετρα δηλαδή μακριά από την αχαϊκή πρωτεύουσα, ούτε γιατί σε αυτό έπαιζε ο Πατρινός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης που τελικά ήταν αυτός που το κέρδισε.

Αλλά γιατί στο συνεργείο που εργάστηκε όλους αυτούς τους μήνες για τα γυρίσματα, μένοντας μαζί με τους παίκτες στην Κουρούτα, υπήρξαν και ορισμένα άτομα από την περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

Ανάμεσα τους και ο Πατρινός Χρήστος Ορτέντζιο που έκανε Dslr, για λογαριασμό της παραγωγής του "Survival Secret" και έμεινε όλο αυτό το διάστημα στην Κουρούτα, αλλά και στις Σεϋχέλλες, όταν το παιχνίδι χρειάστηκε να πάει για λίγο στο εξωτερικό.

«Ήταν σίγουρα κάτι διαφορετικό» τονίζει ο ίδιος μιλώντας στο patrasevents.gr. «Ήμασταν στα γυρίσματα από το πρωί μέχρι να νυχτώσει, σε μία παραγωγή που είχε περίπου 160 άτομα στο ενεργητικό της προσωπικό. 

Το παιχνίδι ήταν και για μας reality γιατί κάναμε τόσες ώρες γύρισμα, χωρίς να έχουμε μαζί μας νερό, φαγητό η καφέ, ενώ κατά την διάρκεια των γυρισμάτων δεν θα έπρεπε να κάνουμε τίποτα που να αποσπά την προσοχή από τους παίκτες».


Ο Χρήστος Ορτέντζιο μπήκε με τα κοντομάνικα και τα σορτσάκια στην παραγωγή, αφού το παιχνίδι ξεκίνησε λίγο μετά το τέλος του καλοκαιριού και έφυγε από εκεί με φούτερ και μπουφάν, κουκουλωμένος έως το κεφάλι για να προφυλαχθεί από το κρύο στην παραλία όπου γίνονταν τα γυρίσματα. "Δυσκολίες αρχίσαμε να αντιμετωπίζουμε όταν άλλαξε ο καιρός και έπεσε η θερμοκρασία, αλλά και όταν έβρεχε καθώς γινόταν πιο δύσκολο το έργο μας". 

Έζησε, δηλαδή, και αυτός με το δικό του τρόπο την ένταση, τις συγκινήσεις και σε ένα βαθμό τις κακουχίες του Survival δουλεύοντας αρχικά μέσα στον ήλιο και στο τέλος στο κρύο και την φουρτουνιασμένη θάλασσα. «Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ήταν και η αποστολή που πήγαμε στις Σεϋχέλλες, αφού ήταν κάτι ανεπανάληπτο και διαφορετικό». 

Όσο για το αν θα το ξαναέκανε, η απάντηση έρχεται αυτόματα. «Εννοείτε θα το ξανάκανα…». 

Δείτε πώς κατέγραψε ο ίδιος με τον φωτογραφικό του φακό το παιχνίδι του «Ε», αποτυπώνοντας τις μικρές, αλλά και τις μεγάλες στιγμές του.