Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που σε προβλημάτισαν το τελευταίο διάστημα και να τα λύσεις οριστικά. Εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών και πραγματοποίησε τους στόχους σου. Ασχολήσου με τον σύντροφό σου και μην τον παραμελείς. Μην παρασύρεσαι από άσκοπες αγορές. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδανική ημέρα και για εσένα για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος και μάλιστα με το καλύτερο αποτέλεσμα για εσένα. Δώσε σημασία στην υγεία σου. Μην καταναλώνεις ενέργεια σε άσκοπους τσακωμούς με τον αγαπημένο σου. Κινήσου με σύνεση στα οικονομικά σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Με επιμονή και υπομονή θα φτάσεις στον επιθυμητό στόχο σου. Απόλαυσε την ημέρα με τον αγαπημένο σου και μην τσακωθείς χωρίς λόγο. Στα οικονομικά σου θα δεις σύντομα βελτίωση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φρόντισε να «κλείσεις» τις υποχρεώσεις που άφησες ανοιχτές πριν από τα Χριστούγεννα, γιατί ο χρόνος φεύγει και δεν θέλεις να μεταφέρεις προβλήματα του παρελθόντος στη νέα χρονιά. Απόλαυσε την ημέρα σου, η οποία θα είναι ιδιαίτερα δημιουργική. Προσπάθησε να κάνεις μία συζήτηση με τον σύντροφό σου, προκειμένου να πάρεις απαντήσεις σε ζητήματα που σε προβληματίζουν. Υπάρχει μικρή βελτίωση στα οικονομικά σου, έχεις αρχίσει και την βλέπεις. 

ΛΕΩΝ

Σήμερα επιστρέφεις στο γνωστό για εσένα πρόγραμμα, μια έχεις αυξημένες υποχρεώσεις. Οργάνωσε το πρόγραμμά σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις αυξημένες απαιτήσεις της ημέρας. Ευτυχώς θα έχεις τον χρόνο που επιθυμείς για να περάσεις καλά με φίλους ή με τον σύντροφό σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό σημείο. Ρύθμισε καλύτερα τα έξοδά σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην κάνεις υπερβολές, δεν μπορούν να λυθούν όλα από τη μία στιγμή στην άλλη. Αφοσιώσου σε όσα έχουν πραγματική σημασία και μην καταναλώνεις άσκοπα την ενέργειά σου. Θα βρεις τις ισορροπίες στη σχέση σου, μετά από μία εποικοδομητική συζήτηση με τον σύντροφό σου. Στα οικονομικά σου τα πράγματα δεν πάνε καλά. Με καλύτερο προγραμματισμό θα δεις βελτίωση. 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα έχεις ενέργεια και όρεξη για δουλειά και επιθυμείς να κλείσεις ανοιχτές εκκρεμότητες. Αφοσιώσου στον στόχο σου και θα τα καταφέρεις. Να είσαι προσεκτική και να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Ο ερωτισμός δεν θα περάσει απαρατήρητος. Τακτοποίησε οικονομικά ζητήματα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα περάσεις μία όμορφη ημέρα, αρκεί να καταφέρεις να περιορίσεις το άγχος που σε διακατέχει. Η ημέρα σου θα είναι αρκετά δημιουργική. Μην κλειστείς στον εαυτό σου και αφιέρωσε χρόνο στον σύντροφό σου. Φρόντισε να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα λάβεις πολλά νέα, τόσο από συγγενείς, όσο και από τους συναδέλφους σου. Είσαι καλή ακροάτρια, γι αυτό θα σου μιλήσουν όλοι και πολλοί θα ζητήσουν και τις συμβουλές σου. Να είσαι ψύχραιμη και να μην δώσεις απαντήσεις που θέλουν να ακούσουν, αλλά να πεις την αληθινή άποψή σου. Διόρθωσε προβλήματα στη σχέση σου. Απέφυγε τα περιττά έξοδα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φρόντισε να διευθετήσεις ότι άφησες σε εκκρεμότητα πριν από τα Χριστούγεννα. Με σωστό προγραμματισμό θα τα προλάβεις όλα. Εκμετταλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου εμφανιστούν. Τα ευχάριστα θα έρθουν από τον σύντροφό σου. Όσο για τα οικονομικά σου, έχεις αρχίσει πλέον να βλέπεις βελτίωση. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βάλε σε τάξη τη ζωή σου και μείνει προσηλωμένη στους στόχους σου που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Οι φίλοι σου θα σε βοηθήσουν πολύ σε αυτή την περίοδο της ζωής σου. Το ίδιο και ο σύντροφός σου, αρκεί να μην είσαι εγωίστρια και να του το επιτρέψεις. Στα οικονομικά σου θα δεις βελτίωση. 

ΙΧΘΕΙΣ

Κλείσει ανοιχτά ζητήματα και φτιάξε καλύτερα το πρόγραμμά σου, προκειμένου να ανταπεξέλθεις στη σημερινή ημέρα. Σύντομα θα δεις ότι κόποι που έκανες τόσο καιρό θα ανταμειφθούν. Απέφυγε τους τσακωμούς με τον σύντροφό σου, δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Πρόσεχε πολύ τα οικονομικά σου και μην κάνεις σπατάλες.