Τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, όχι μόνο για τις οικογενειακές στιγμές που όλοι έχουμε στο σπίτι μας, δίπλα στα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά για την ατμόσφαιρα που υπάρχει στις πόλεις.

Γιορτινά χρώματα, με τον κόσμο να κάνει τις βόλτες του στους δρόμους και όλα γύρω να έχουν το άρωμα των Χριστουγέννων. Είναι μία ατμόσφαιρα που συναντάει κανείς σε όλες τις πόλεις του κόσμου, στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Οι πόλεις φορούν τα γιορτινά τους και ίσως είναι η μοναδική περίοδος του χρόνου που έχουν έναν κοινό χαρακτήρα και έναν ίδιο παρανομαστή στο κλίμα που δημιουργούν, το οποίο δεν είναι άλλο από το πνεύμα των Χριστουγέννων. 

Τα Χριστούγεννα είναι υπέροχα σε όποια πόλη και αν είμαστε αφού έρχονται για να προσθέσουν λίγη λάμψη στην καθημερινότητα μας. Ειδικά αν βρίσκεσαι αυτή την εποχή στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα αυτή η λάμψη είναι ακόμα πιο έντονη. 

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο του Ανδρέα Κυριακόπουλου από το πνεύμα των Χριστουγέννων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.