Ο καλύτερος τρόπος για να μπεις στο κλίμα των Χριστουγέννων και να νιώσεις την αύρα αυτής της γιορτής, είναι μία βόλτα στο Ice Park της Πάτρας, στην Veso Mare.

Τα Χριστούγεννα είναι μέρες αγάπης και η ζεστασιά που αποπνέει αυτή η γιορτή, σε αντίθεση με το κρύο στην καρδιά του χειμώνα, έρχεται για να ταυτιστεί με την ομορφιά και την χαρά του πάγου.

Tα ετερώνυμα, βλέπετε, έλκονται και μέσα από την σύνθεση τους, πηγάζουν τα πιο όμορφα πράγματα πολλές φορές. Πάνω στον πάγο, κάνοντας μία βόλτα, φορώντας τα πατινάζ μας, οι καρδιές γύρω μας ζεσταίνονται ακόμα περισσότερο, από την χαρά των μοναδικών στιγμών και της ξεχωριστής εμπειρίας που μπορεί να μας προσφέρει το παγοδρόμιο της Veso Mare.


Το Ice Park Πάτρας, το διήμερο των Χριστουγέννων όπου όλα θα βρίσκονται σε αργία, θα είναι ανοικτό και θα μας περιμένει, φορώντας τα πιο γιορτινά του χρώματα για να μας υποδεχθεί στο χώρο του. 

Αφήστε λοιπόν για λίγο την θαλπωρή του σπιτιού, πάρτε την οικογένεια, την παρέα και τους φίλους σας για να πάτε για ακόμα μία φορά στο αγαπημένο παγοδρόμιο, κάνοντας βόλτες στην φωτεινή και στολισμένη Veso Mare. 

Μην φοβάστε, δεν θα παγώσετε. Ίσα - ίσα που η καρδιά σας θα φλογίσει και θα ζεσταθεί ακόμα περισσότερο. Γιατί Χριστούγεννα και Ice Park Πάτρας, πάνε μαζί…