Ο Κωνσταντίνος Σαρακίνης, είναι ένας νεαρός φωτογράφος, που πειραματίζεται συνεχώς, ανακαλύπτοντας νέες τεχνικές της φωτογραφίας.

Η Λίλα Μπακλέση, είναι μια ανερχόμενη ηθοποιός, που έκανε τρομερή αίσθηση στη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 "Ταμάμ", ενώ έχει συμμετάσχει και σε θεατρικές παραστάσεις και όπως φαίνεται η πορεία της είναι μεγάλη και μόνο ανοδική.

Τι κοινό έχουν μεταξύ τους; Είναι και οι δύο από την Πάτρα!

Πριν λίγες ημέρες, οι δυο τους συναντήθηκαν στην Αθήνα και έκαναν μια όμορφη φωτογράφιση. 

Ο Κωνσταντίνος με την φωτογραφική του, απαθανάτισε την νεαρή ηθοποιό, σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Όταν τον ρωτήσαμε πως προέκυψε αυτή η φωτογράφιση και ποια είναι η σχέση του με την νεαρή ηθοποιό, εκείνος μιλώντας στο patrasevents.gr, είπε: "Με την Λίλα μας συνδέει μια μεγάλη φιλιά. Είναι οικογενειακή μας φίλη και πάντα την θαύμαζα για το απίστευτο ταλέντο της. Την έχω δει σε πολλούς ρόλους, να ξεδιπλώνεται πάνω στην σκηνή. Είναι ένα κορίτσι χαριτωμένο με απίστευτο χιούμορ και καλοσύνη. Υπάρχουν τόσα που θέλω να γράψω για την Λίλα το φιλαράκι μου, αλλά θα τα κρατήσω για εμένα. Χαίρομαι που την έχω δίπλα μου".

Δείτε την ηθοποιό να ποζάρει στο φακό του Κωνσταντίνου: