Σοκάρουν τα νέα που έρχονται σχετικά με τον θάνατο 80χρονης στο Αίγιο, που βρέθηκε θαμμένη στο χιόνι.

Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του Alpha, τα σωστικά συνεργεία που έσπευσαν στο χωριό Δάφνες Αιγίου δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν λόγω της μεγάλης ποσότητας χιονιού και τη βρήκαν κατά λάθος...

Συγκεκριμένα, οι άνδρες που έφτασαν στο σπίτι της, μετά από τηλεφώνημα του γιου της στην αστυνομία επειδή δεν την έβρισκε, έψαχναν επί ώρα για να την εντοπίσουν, χωρίς αποτέλεσμα.

Κάποια στιγμή, ένας εξ αυτών γλίστρησε, έπεσε στο χιόνι και έτσι αντιλήφθηκε ότι από κάτω ήταν θαμμένη η άτυχη γυναίκα... 

Στο σημείο του συμβάντος βρέθηκε κλιμάκιο της Ασφάλειας που ερεύνησε το σπίτι και τους υπόλοιπους χώρους. Κλήθηκε και ιατροδικαστής, προκειμένου να κάνει μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν και το εσωτερικό του σπιτιού της ηλικιωμένης, μήπως και βρουν κάποιο στοιχείο σχετικά με την υπόθεση, όπως επίσης και αν υπάρχει αναστάτωση μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα πιθανότατα έπεσε μέσα στο σπίτι της, προσπάθησε να βγει έξω, αλλά ξανάπεσε στο χιόνι, με αποτέλεσμα να τη σκεπάσει το πυκνό χιόνι.

Τι είπε η ιατροδικαστής

Σε ατύχημα αποδίδει, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αυτοψίας και της νεκροψίας, η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, τα αίτια του θανάτου της ηλικιωμένης που βρέθηκε σήμερα νεκρή στην αυλή του σπιτιού της, στις Δάφνες του Αιγίου.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η Αγγελική Τσιόλα είπε ότι «δεν προέκυψε κάτι, τόσο από την αυτοψία, όσο και από τη νεκροψία, που να με προβληματίζει και όλα συνηγορούν υπέρ του ατυχήματος».

Επίσης, ανέφερε ότι «η ηλικιωμένη φαίνεται ότι τραυματίστηκε μέσα στο σπίτι και προσπαθώντας να περπατήσει, έριξε κάποια πράγματα».

Στην συνέχεια, σύμφωνα με την ιατροδικαστή, «η γυναίκα βγήκε στην αυλή της, μάλλον για να ζητήσει βοήθεια, γλίστρησε και έπεσε σε σημείο που υπήρχαν σκαλοπάτια».

Ακόμη, όπως είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η Αγγελική Τσιόλα, «αύριο θα γίνει η νεκροτομή και αν προκύψει κάτι άλλο, που δεν θεωρώ ότι υπάρχει τέτοια πιθανότητα, τότε θα ενημερώσω την Αστυνομία».

Στο μεταξύ, αστυνομικοί του εγκληματολογικού γραφείου του τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι της ηλικιωμένης, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για την υπόθεση.