Το χιόνι συνεχίζει να πέφτει στα Καλάβρυτα και στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, πλέον όλα μοιάζουν να έχουν τυλιχτεί από την αγκαλιά του χιονιά.

Ο δρόμος χάρη στις προσπάθειες των εκχιονιστικών μηχανημάτων της Περιφέρειας και του Δήμου, ανοίγει και στη συνέχεια ξανακλείνει αφού το χιόνι από το πρωί δεν έχει σταματήσει να πέφτει.

Όμως εφόσον οι συνθήκες δεν χειροτερέψουν ο δρόμος από τα Καλάβρυτα στο Χιονοδρομικό θα μείνει ανοικτός το Σαββατοκύριακο, δίνοντας την δυνατότητα στους φίλους του σκι να φορέσουν τα χιονοπέδιλα τους και να εξορμήσουν στις πίστες.

Σύμφωνα με τα όσα μας λέει ο διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, Λεωνίδας Σπυρόπουλος, οι κάτω αναβατήρες το Σάββατο θα ανοίξουν και θα είναι έτοιμες να υποδεχθούν τον κόσμο που θα κάνει χιονοδρομία.

Την επομένη, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, αναμένεται να ανοίξουν όλες οι πίστες του Χιονοδρομικού και έτσι να λειτουργήσει κανονικά, με τους επισκέπτες του κέντρου να χαίρονται το χιόνι.

«Οι συνθήκες για σκι και για χιόνια είναι ιδανικές» σύμφωνα με τα όσα τονίζει ο Λεωνίδας Σπυρόπουλος. «Περιμένουμε αρκετό κόσμο στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων αυτές τις μέρες και έχουμε φροντίσει για να περάσει όμορφα και καλά».

Το χιόνι στην βάση του Χιονοδρομικού Κέντρου (έως το μεσημέρι της Παρασκευής ) ήταν 50 πόντους, ενώ στην κορυφή είχε φτάσει το 1 μέτρο. Η θερμοκρασία στην βάση ήταν στους -5 βαθμούς, ενώ πάνω στο βουνό είχε φτάσει έως και τους -9.