Εντυπωσίασε το Αίγιο η φιλανθρωπική παράσταση του Ινστιτούτου PLATON με τίτλο «Η ζωή μας ένα Τάνγκο» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 στο Πολύκεντρο Αιγίου.

Μια πρωτότυπη παράσταση που συνδύαζε χορό, μουσική και πρόζα με τη συνοδεία ζωντανής Ορχήστρας.

Σκηνοθεσία –Κείμενα: Κατερίνα Ζαφειροπούλου

Χορευτική Ομάδα Εμμέλεια: Χορογραφίες Ανδρέας Παυλόπουλος

Σχολή Χορού Salon de Ballet

Τμήμα Αργεντίνικου Τανγκο Αιγίου Χορογραφίες Τσάκαλος Παναγιώτης

Υπό τους Ήχους της Φιλαρμονικής 


Μια λαμπερή παράσταση, με λαμπερά πρόσωπα και αισιοδοξία. Μια παράσταση «απρόσμενα» καλή και ποιοτική για τα μέχρι σήμερα δεδομένα της περιοχής κατά τη γενική ομολογία των παρευρισκόμενων.

Η βραδιά ήταν Φιλανθρωπική και στο πλαίσιο εορτασμού των Χριστουγέννων τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τα Ιδρύματα του Αιγίου.

Αξίζουν Συγχαρητήρια σε τέτοιες πρωτοβουλίες που έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τον πολιτισμό αλλά και σε όσους με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό είτε με την παρουσία τους είτε με την ενίσχυση και τη συνεισφορά τους. 

Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Νίκος Οικονομόπουλος και οι Συνεργάτες θέλουν ευχαριστήσουν όλους όσους βοήθησαν αλλά κ ενίσχυσαν οικονομικά ενδεικτικά αναφέρουμε: ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ_ DUR_KALLISTO SPA_ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ CARAVEL_ΚΑΛΛΗ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ_ΟΠΤΙΚΑ ΜΑΜΑΣΗΣ _ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΝΙΝΙΩΤΗ ΣΟΦΙΑ_ΔΗΚΕΠΑ και όλους Χορηγούς Επικοινωνίας που πρόβαλλαν ένα τόσο ιδιαίτερο εγχείρημα .Η βραδιά έκλεισε με την Υπόσχεση ότι θα υπάρξουν πολλές διοργανώσεις που θα αφορούν όλους τους κύκλους δράσης του Ινστιτούτου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: "Η Ζωή μας ένα Τάνγκο" στο Πολύκεντρο Αιγίου 20-12-17